Uyuşturucuya Hayır.

Konu sahibi son olarak 1854 gün önce görüldü
Ne yazık bu insanlara, ne hale geliyorlar..
Kim bilir belki merakdan belkide zorla başlayan insanlar, hiç bırakmayı düşünmeden Devam eden ölümle sağlıkla kafa kafaya giden gençlerimize gerçekten yazık..

Bir zamanlar uyuşturucu madde bağımlısı olarak söylüyorum, kullanan varsa kendiniz olabilirsiniz cevreniz'de olabilir. Uzaklaşın, Uzaklaştırın.

Ben Uzaklaşmadım, Arkadaşım beni uzaklaştırdı. Yapmayın içmeyin içeni çekin alın o pisliklerden..

İşte size bir uyuşturucu içen kızımızın video'su, neden bu video'yu koydumda başka bir video koymadım. : Acındırılcak bir halde olduğu için. Bunu izlesinlerki görsünler keşke diye bir cümle ile başlasalar..

Not : Video küfür içerir.
[YOUTUBE]watch?v=GssoKSoDK8w[/YOUTUBE]

Kendinizi ve çevreninizdeki insanları bu şekilde görmek istemiyorsanız, İçmeyin içirtmeyin.

sigara bilem içmem tam bi yeşilaycıyım alkol almam hiç sevmem ve içirmem uyuşturucuya da gerek yok ulaş bana senin kafan içmeden de çok güzel diyo :)))) uzak durun

sigara bilem içmem tam bi yeşilaycıyım alkol almam hiç sevmem ve içirmem uyuşturucuya da gerek yok ulaş bana senin kafan içmeden de çok güzel diyo :)))) uzak durun
Demi ya ne kadar güzel? Alkol, sigara uyuşturucudan bi farkı yok zaten.
Özellikle alkol.
Bende içmiyorum ne sigara nede alkol herşeyi bıraktım temiz vucudumla tertemiz yaşantım var.

Eğlenmeye, Dertlenmeye, Dert unutmaya, Sıkıntılarını gidermeye, Mutlu olmaya, Mutsuz olduğun için.. Uyuşturucuya alkole gerek yok..
Beynini kullan yeter.

ceken adam karaktersız.. aradan otekı kıza tacız edıyor.

ceken adam karaktersız.. aradan otekı kıza tacız edıyor.
Çeken Adam'ın karaktersizliği ile ne alakası var?
O kızlara ordaki Erkeklere yazık değilmi?

O kiz hiç düşündümü? Yahu ben ne yapıyorum? ben nasıl bir hesap vercem allah'a neden Erkekler benim orama burama dokunuyor?

Erkek'te Düşünmüyor. Kız'da düşünmüyor.

Çeken Adam'ın karaktersizliği ile ne alakası var?
O kızlara ordaki Erkeklere yazık değilmi?

O kiz hiç düşündümü? Yahu ben ne yapıyorum? ben nasıl bir hesap vercem allah'a neden Erkekler benim orama burama dokunuyor?

Erkek'te Düşünmüyor. Kız'da düşünmüyor.

tabı yazıktırda. ben taciz vs görünce diğer herşeyi unutuverıyorum.algıda seçicilik meselesi.

Küfür içerdiği için videoyu izlemedim.Tahmin edebiliyorum daha önce izlediklerimden

Çok kötü bir durum çok dikkat etmek gerekiyor özellikle aileler.İlkokul öğrencilerini bile kandırmak için okul önlerinde şeker şeklinde uyuşturucu hap satıldığını duydum.Çok yazık , gençlerin hatta çocukların hayatlarını karartıyorlar.

Bunları gördükçe şeytanın yüz yıllar geçsede işini ne kadar iyi yaptığını görüyorum. Allah yardımcıları olsun.

Sigara içmiyorum da arada alkol kullanırız.
İnsanoğlu bir tuhaf. Suçu maddeye atmaya meyilli.

Geri