Ya şunu nasıl beceriyorsunuz. Ben nasıl uyuduysam öyle uyanıyorum.Sag tarafa yatarim. Hangi tarafta, Nasil uyandigim bana da surpriz oluyor... :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya şunu nasıl beceriyorsunuz. Ben nasıl uyuduysam öyle uyanıyorum.Sag tarafa yatarim. Hangi tarafta, Nasil uyandigim bana da surpriz oluyor... :d
Adsfs Ben de anlamiyorum ki, bazen ayni taraftan kalkiyorum ama bazen cok alakasiz sekillerde buluyorum kendimi. 😅Ya şunu nasıl beceriyorsunuz. Ben nasıl uyuduysam öyle uyanıyorum.Genelde sağ kolum felçli gibi kalkıyorum. Allahtan araba otomatik vites sol el kullanıyorum.
İlk 3 saat falan öyle yani.
Yok valla tarifi yok. Nasıl uyursam öyle uyanıyorum ahaha.Adsfs Ben de anlamiyorum ki, bazen ayni taraftan kalkiyorum ama bazen cok alakasiz sekillerde buluyorum kendimi. 😅
Mesela bugun tavana bakar halde gozumu actim , sok oldum. 😱
Kizima cok soyleniyorum ondan boyle seyler yasiyorum bence. 😆😁sfsfs
Belli 1taktigi fln varsa yaziverin de uyudugumuz gibi uyanalim. 😅Adsfs
Yok valla tarifi yok. Nasıl uyursam öyle uyanıyorum ahaha.Ve ben sadece sola doğru uyayabiliyorum. Keşke sizin gibi dönebilsem yav.
![]()
Amin...aksam uzeri guzel 1dua oldu bak, insaallah amin, dedim. 😁
sonra denilmesin tovbe estagfurullah nereden cikti bu donmeler fln Afsfs
Farkli versiyonunu da kendim icin istedim tabi. Ona da insaallah amin, diyelim. Sfsfs
elim de yastığın altında oldu mu tamamdır öbjbjb