Uyurken bacağa kramp girmesi

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
kasliyum eksikliğinin en dayanılmaz şekilde kendini hissettirdiği an

bi tarafları açık kalmış insana verilen bir uyarı

feleğin çemberine 40 kurşun vurmak gibi birşeydir..

Bir bagırdığımda herkesi etrafıma toplayan ağrı.

Zaman zaman başıma gelen olay ...Ağrısından ağladığımı bilirim.

Of çok kotü oluyor :S

Anlatılmaz bi acı kısa sürer ama saatlerce acı cekmiş gibi hissettirir :/

İçinde kramp kelimesinin geçtiği türlü küfürler icat etmeme sebep durumdur.

binottabi: o değil de siz hiç uyurken ayak başparmağınız ile yanındaki kibar parmağınızın (benim parmağım kibar işte) tam da arasında hamamböceği ölüsü ile uyandınız mı ?

başkabinottabi: kokudan değil ha öyle parmaklarımı seviştirirken parçalara ayrılmış garibim.

bide bi uykuda ard arda 3 kere kramp girmesi diye biseyde var :agla:
gece siçradiginda bacaklarini oynatmazsin aman oynatirsam girer felan diye :(
ne cektik bea :T:

İyi bilirim , bişey eksikliğinden ötürü olurmuş=) ne eksikliğini bilsem eksiği tamamlayacağım belki ama :p

Bacağa değilde direk ayak bileğine giriyor bende .d

ayağın baldıra yapışıyor ve elinle panik içinde, acıya benzer tuhaf bir hisle düzeltmeye çalışıyorsun. Sertleşme de oluyor.İstemdışı sinirler bi haltlar karıştırıyor işte :)

Aşırı sinirli uyuduğum gecelerden birinde oldu resmen bacağıma iğne batırıyorlar sandım gece olması sebebiyle de fazla bağıramıyorsun yatakta dolanıp duruyorsun..

Neymar gibi atlayıp zıplamama, kolpaca hareketler yapmama sebebiyet veren 1 olgu.​

Oldschool rock grubu (Lan n oldu derken) diye de efsane bir parçları bulunmakta.

[YOUTUBE]GcF-0G44co0[/YOUTUBE]

Benim oğlumda çok sık oluyor, gece bağırarak uyanıyor.Ayağı çok büyük ya 14 yaşında çocuk 45 numara giyer mi?

Benim oğlumda çok sık oluyor, gece bağırarak uyanıyor.Ayağı çok büyük ya 14 yaşında çocuk 45 numara giyer mi?

Giyer. Ben 46 numara giyiyorum ve orta sondan beri. Yani 13-14 yaşında 46ydı da 27imde 53 olmadı. Ama kolay ayakkabı bulamayacak olmasına üzüldüm :D Z O R .

Geri