Uyumsuzlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
EsHYyb.jpg

Göreme vadisi milli park olmaktan çıkarılmış kararname ile. Üzücü gerçekten.

Kedi beslemeyi sevmemeyi suç sayıyorlar bizim ailede (: Yani sevmeme hakkını savunamıyorsun bile. Bu sadece bizim ailede değil kediler tarafindan hipnotize edilen bir çok insanda mevcut bir yaklaşim.

Bu antik çağların tanrılarını yeniden başımıza tebelleş eden modern yalnızlıklarınıza ve tanrısızlığın getirdiği ona buna değer atfetme şeysilerine dişlerimi sıka sıka bir hal oldum şurada.

Kedilerle yakından ilgilenmeyi ve sorumluluklarını almayı sevmiyorum ve bu beni "kötü" biri yapıyor daima ): tamam şöyle biribirimize uzaktan gülümsesek mamasını suyunu etini versem ve bana bulaşmasalar nolurdu sanki. Hayret bir şey. İlla saçma sapan sıçrayacak ve onu seveceksin üstelik, o seni tırmaladığında filan her şey normalmiş gibi davranacaksın.

Gel kanımı filan em bari (buraya küfür kondurabilirsiniz)

Kediler de tıpkı diğer hayvanlar gibi normal işte, tatlı filan değiller ve ayrıca son olarak o klavyenin üzerinde tepinme isteğini reddediyorum diye "duyarsız" filan oluyorum sonra. Oyarım bak seni kedi, akıllı ol!

Yoruldum, patron. Yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım. Hissettiğim acılardan bıktım.
Sanki her an kafama cam parçaları batıyor. Anlıyor musun?

Yeşil Yol (1999)

''Bari tabutum uzun olsun” diyen cüceye,
“Colormatic rica ediyorum” diyen âmâya,
“Başınızı ağrıttım özür dilerim” diyen dilsize,
“Sesini biraz kısar mısınız?” diyen sağıra,
benzediğimi hissediyorum bazen...

Süreyya Berfe

Yayınevlerini anlamıyorum ben yav. Yüzlerce yıl önce yaşamış yerli bir adamın kitabını basıyorsun. Telif ödediğin birisi yok. Çeviri parası ödediğin birisi yok. Ee ne diye bir kitabı 40 50 liraya satıyorsun ki?
İşleri, güçleri adam silkelemek.
Bu fiyatlara kitap satarsanız millet niye alsın!?

1yXOdCWMgR4

Dinlediğim zaman yüzümde tebessüm oluşuyor.

Geri