Uyumsuzlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bütün gezegenleri sırayla keşfe çıksak olmaz mı?

Sanırım Run sorusu çinde "gezegenler arası yolculuk"la görüp-beğenme ve seçme hakki da tanımış olmali.

-Kız hatice nireye gittiniz ?
+Eltimlere Mars'a gittik be Ayşe.
-Kız senin o Marslı eltin ne çirkef öyle.
-Hiç sorma, Üranüs'te yaşiyoruz diye tepeden bakıyor bize, ayy g*tüm..

Düşündüm de Neptün olur Psinoza

Epey uzak orası, insanlar üşenir yanıma gelmeye ben de bir başıma keyfime bakarım. Sıkılırsam seni çağırırım felsefi muhabbet yaparız.

Papatyalarımız da güzel,
güllerimiz de.

9WObwH.png

Mutlu seneler olsun o zaman sevgili Psinoza kardeşim. Papatyalar da güzel olsun, gelecek günlerinde.

"bütün yüreğimle diliyorum
kuş koysunlar ülkemin yoluna
hepsi beyaz olsun, barış adına umuda uçsun
biz de diyelim ki bir ihtimal daha var bu dünyada
vahşet ve kandan başka"

- Ölüm yıldönümünde sevgi ve saygıyla..
Nilgün Marmara

SARIL BANA

Bu yaşa geldim içimde bir çocuk hâlâ
Sevgiler bekliyor sürekli senden.
İnsanın bir yanı nedense hep eksik
Ve o eksiği tamamlayayım derken,
Var olan aşınıyor azar azar zamanla.

Anamın bıraktığı yerden sarıl bana.

Anılarım kar topluyor inceden,
Bir yorgan gibi geçmişimin üstüne.
Ama yine de unutuş değil bu,
Sızlatıyor sensizliği tersine.
Senin kim olduğunu bile bilmezken.

Sevgiden caydığım yerde darıl bana.

Metin ALTIOK

Geceye bir şiir bırakalım ve gidelim..

Ben plüto demek istiyorum.
Daha daha güzel yaşlara.

Anasını,danasını da alırım nolmuş.
Ev boş onlara yerim var :)

Bizim dostlar biraz nasıl desem, dar alana pek alışık değiller. Dağ, ova, bayır gezerler, patileri asfalt, kaldırım görmemiştir toprağı severler.Dengelerini bozmak istemem işin doğrusu (: Yinede teklifin için teşekkür ediyoruz.

-ablaya selam verin bakim
+hav hav.

Hannah'ı seviyorum. hakiki bir düşünür. Kötülüğün Sıradanlığı ve Şiddet Üstüne gibi iki sağlam kitabı var, mutlaka bir şekilde edinip, okumanızı tavsiye ederim. "Ben insanları değil, arkadaşlarımı seviyorum." diyecek kadar dobra. Naziler onu gözaltına aldığında, yolda aracı durdurup iki paket sigara aldirtacak kadar da deli. Öte yandan şiddeti hiçbir kosulda meşru görmeyen, ezilenlerin şiddetini de eleştiren açık sözlü biri. Bu baglamiyla da Santre ve Fanon'u eleştirmiştir. Şiddetin kol gezdiği bu günlerde iyi ki doğmuşsun dedirtiyor bana. Iyi ki var oldun Hanah Arendt.
nYlaWR.jpg

Bu İsmail Saymaz'ı bildim bileli sevmedim. Her şey hakkında bilgisi var. Bir bakıyorsun ortadoğu uzmanı, bir bakıyorsun şeyhler müritler, bir bakıyorsun arıcılık balcılık işleri. galiba geminin rotasına göre düşünce üretiyor beyefendi. İsmail eski solcuydu değil mi? işte korkacaksın eski solcudan. Bir zaman geçtikten sonra dümenci oluyorlar.

Neyse sabah sabah...

Geri