uyumaktan korkmak

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
van depremi sırasında enkaz altındaki bir ablamızın yaşadığı durum. kendisine uzatılan mikrofona "enkazın altındayken hava o kadar soğuktu ki, uyursak donar ölürüz diye korktuk" dedi. karanlık, soğuk ve ölüm korkusu. gerçekten kötü birşey. Allah tüm depremzedelerin yardımcısı olsun.

Uyumaktan değil korkum beni asıl düşündüren tekrar uyanacak olmak..

Yaşlılar da olur genellikle bir daha uyanamayacağı hissine kapılır.

Benim çocukluğumun belası da Ali Baba ve 40 Harami's idi ahbab's.

Sadri Alışık'ın ıssız ormanda üstü başı pejmürde halde eşeğinin sırtında yarım ton odunla eşeği sürükleye sürükleye yürüme sahnesi mi dersin, Erol Taş'ın sakızdan mı macundan mı yapılmış garip gözü mü dersin, Asım'ın mağara girişine mıhlanmış kesik başı mı dersin, garip çarşısı, tuhaf evleri, çöl sahneleri, arap's temalar mı dersin, benim çocukluğumla birçok yoldan sex yapmış 1 filmdir, bu yüzden de bazı geceler uyuyamazdım bundan dolayı, özellikle bu filmi izlediğim zamanlar. He şimdi siz diyeceksiniz ki madem korkuyorsun da niye izliyorsun, ne bileyim o zamanlar sıkça tekrarı veriliyordu ben de her görmemde izleyip tekrar korkuyordum. :karışık:

Çocukluğum mallıklarla geçtiğini deklare etmiştim sanırım. :hppy:​

Hacı Mastor sen büyüdüğünü mü sanıyorsun? Gizli gizli elma şeker yediğini dilinin kırmızılığından anlıyoruz. Sen büyümeyi beceremedin.
Otur sıfır!

Yatağın altından bir canavar çıkacağı korkusu vardı çocukluğumda bazen içimde.

Benim çocukluğumun belası da Ali Baba ve 40 Harami's idi ahbab's.

Sadri Alışık'ın ıssız ormanda üstü başı pejmürde halde eşeğinin sırtında yarım ton odunla eşeği sürükleye sürükleye yürüme sahnesi mi dersin, Erol Taş'ın sakızdan mı macundan mı yapılmış garip gözü mü dersin, Asım'ın mağara girişine mıhlanmış kesik başı mı dersin, garip çarşısı, tuhaf evleri, çöl sahneleri, arap's temalar mı dersin, benim çocukluğumla birçok yoldan sex yapmış 1 filmdir, bu yüzden de bazı geceler uyuyamazdım bundan dolayı, özellikle bu filmi izlediğim zamanlar. He şimdi siz diyeceksiniz ki madem korkuyorsun da niye izliyorsun, ne bileyim o zamanlar sıkça tekrarı veriliyordu ben de her görmemde izleyip tekrar korkuyordum. :karışık:

Çocukluğum mallıklarla geçtiğini deklare etmiştim sanırım. :hppy:​

Ya şu Erol taşın gözünü 2. Ya da 3. Okuyuşum senden. her okuduğumda gülüyorum jsjdj
Neden diye sorsan cevabı yok.
O gözü ben de çok net hatırlıyorum.

AKrYzW.gif

Hasta birinin başında nöbet beklerken ya da deprem gibi olumsuz bir olay sonrası yaşanabilecek olası bir durum.

sabah önemli bi iş varsa gece bi saate kadar uyumadıysan
ne kadar alarm kurarulursa kurulsun o gece uyunmaz

ölmeden önceki son 5 gün teyzemin yaşadığı olay.
uyursam uyanamam diye korkuyordu, uyudu ve bir daha uyanmadı, uyanmayacak.

Yılların getirdiği alışılmışlık sayesinde İnsomnia'ya dönüştü gibi.Yoksa ne korkudan,ne de uykusuzluktan.

Geri