Uyudun mu?

Konu sahibi son olarak 229 gün önce görüldü
Şişt uyudun mu? Sjdklfjs

*Onu bul, taslağını sun, ve kendini kabul ettir.

Kepenkler kapaniyor, uyumak uzereyim.

uyurken de düşünün
haydi iyi geceler

Mutlu insanlar uyuyordu Simdi sjsj
Uykum Bugün lacka üc bardak demin dibi cay ictim ruhuma iyi geliyor da kendim icin aynisini diyemicem sjsjsj ..
+ en ayar olduğum cümle sjsjjs

kuzen yine tehlikeli konular peşinde ldjlasşjda

Ban yemeye hazır Aşkın. :) belki on gün belkş 20 gün aşkını itiraf etmek belkide 1 ay. Sevmeninde sevilmeninde bir anlamı var şu dünyada. ,kimi tanıdıgına pişman olur kimi tanımadıgına keşke der. ban yiyeceiğimi biliyorum, son kez sesleniyorum sevdiğime. oyuncagına aglıyacak cocuk misali son kez belki sesimi duyar diye sesleniyorum. ister cevap verir isrerse vermez. ama şunu unutmasın aşık oldum ona yüzünü görmeden sesini duymadan aşık oldum ömrümü alsın ki benim ki son bulsun derecesinde aşık oldum. şimdi o bunu belkide okumuycak o bunu okudugunda belki de ben hayatta olmuyacam. hayatıma tek biiri girdi ister sev ister sevme sana giderken söyleceğim şey ile gidiyorum. senden güzel kalpli biri cıkarsa eğer. onu çok sev ve ona de ki. seni sen yokken bile sevenin vardı.

Ya bu Aşkın'nın aşkı içimi parçalıyor.

“Kşke ynında olsydm .s” diye devam etmesi muhtemel olan söz öbeği. Bunun bir üst adımına dair olan söylemleri forum duayenlerimize bırakıyorum.

tumblr_ppb1ncWox01ujmvy2o1_1280.jpg

düşünsene forumun en güzel kadınına uyudun mu mesajı atacak kadar samimisin nasip olur mu dersin? adjaıjfkdaqewsrdqweads

Dün uyguladığım eylemdir..D

Uyandin mi tercihimdir. Gece uyuya kaliyorum. Psikologum bir daha yazmamaya calis demistir.. o sabah ben..

18C1778E-AF07-4FCE-B390-3BAC486EAD4B.jpeg

Geri