Uykusuzluk Probleminiz Varmı?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Uzmanlar bir uyku için önerilerde bulunmuşlar bu önerileri sizlerle paylaşıyoruz.

uykusuzluk_probleminiz_varmi_h5271.jpg

Özellikle yatağınıza yatmadan bir saat öncesinde elinizde bulunan bütün elektronik eşyaları kapatmanızı öneriyor. Işıkları mutlaka söndürmelisiniz çünkü ışığa maruz kalan bedeniniz uykuyu tetikleyen melatonin hormonunu engelliyor.​
Yatmadan önce yada bir saat öncesinde güzel bir duş yapılmasını öneriyor.Vücudun kendini soğutmaya başladığında daha fazla melatonin ürettiği saptanmış.​

İyi bir uyku hapı :D Ben bir dönem kullandım işe yarıyor :o

Onuda denedim ;d Mideme yapışmıştı uyuyamamıştım ;s

En güzeli kitap okumak bence hani kitap okumuşluğum yok ama başlarken uyuyorum her seferinde ;s

Onuda denedim ;d Mideme yapışmıştı uyuyamamıştım ;s

En güzeli kitap okumak bence hani kitap okumuşluğum yok ama başlarken uyuyorum her seferinde ;s

Ahzahha Güldürdün beni :D Kitap okurken uyunurmu hiç aboww :p Ben sonunu getireceğim diye saatlerimi veriyorum :)

Uyumasam iyide uyuyorum işte. Bende saatlerimi vermek isterdim ama nafile :)

Kitap okumak hiç nafile olurmu. Özellikle Vampir kitapları çok heycanlı :D Saatlerce bıkmadan okuyabilirim gözlerim el verse :o

Yani okumak lazım. Beceriksizim o konuda. Heyecan istersende yutup+ Galatasaray. Gelmiş geçmiş bütün videoları izleyebilirsin ;h Bunu benden daha iyi bildiğine eminim ;d

Yani okumak lazım. Beceriksizim o konuda. Heyecan istersende yutup+ Galatasaray. Gelmiş geçmiş bütün videoları izleyebilirsin ;h Bunu benden daha iyi bildiğine eminim ;d

Off Sen beni bi görsen o videoları izlerken ( Hüngür hüngür ağladığım , Sonucunu bildiğim halde heycandna tüylerimin diken diken olduğu şuan olduğu gibi , her an gol sevincinden bağıracakmış pozisyonları , heycandan titreme , ve golun gelişiyle sevinçten havalara uçmak sonucunu bile bile ) vs vs daha neler neler :))

Bizimkiler bana bir video çekmiş maç izlerken haline bakarmısın kaç pozisyon alıyorsun diye ? :D Korkuyorlar benden maç izlerken :D

Aynı duygular içersindeyiz ;d Bende şekilden şekile giriyorum Galatasaray maçlarında. Lig başlasın artık ;(

Geri