Uykusuzluğa iyi gelen çözüm önerileri

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Uykusuzluk sorunu düzenli bir hale gelmişse ilk yapılması gereken ilgili uzmana başvurmaktır.

Evde uygulanabilecek basit çözüm önerileri ise;
  • Yatmadan önce yoğurt ve ayran tüketimi
  • Kahve içmemek
  • Kitap okumak
  • Ilık duş almak

Dün gece türk kahvesi içtim ve sonuç zombi gibi oldum ))

Bazen gelmeyince gelmez. Ben uyuyamayınca arabesk müzik dinliyorum. Hemen uykum geliyor.

Hiç uyku sorunum yok ya yastığa kafayı koydum mu bitiyor bende iş yerinde bile bazen masaya kafamı koyunca uyuduğum oluyo :D

Arabesk tarzım değil de bazı rahatlatıcı ve söz içermeyen müzikler uyku getirebiliyor.

kafamı yastığa koyduktan sonra en erken yarım saat sonra uykuya dalabiliyorum. sağa sola dönme alışkanlığım da var tabii. o en rahat pozisyonu bulana kadar onlarca kez dönüp dururum.

kafamı yastığa koyduktan sonra en erken yarım saat sonra uykuya dalabiliyorum. sağa sola dönme alışkanlığım da var tabii. o en rahat pozisyonu bulana kadar onlarca kez dönüp dururum.
O en rahat pozisyon genellikle yüz üstü uzanıp bi elini yastığın altına sokup, bi dizini de kendine çekip yattığın pozisyon oluyo jdkdksk

O en rahat pozisyon genellikle yüz üstü uzanıp bi elini yastığın altına sokup, bi dizini de kendine çekip yattığın pozisyon oluyo jdkdksk

3 numaradan devam. o elin, o ayağın duruş pozisyonda ufak bir değişiklik bile etkiliyor. o rahatlığı bulmam lazım.

Geri