Uykusuza Masallar

Konu sahibi son olarak 4276 gün önce görüldü
10352767_1451021765138856_8949109886347767528_n.jpg

Simitçi kuponla yine yaklaşmıştım

Sana orayı tarif edene kadar ciğerim solduydu :D Çantanı alıp kaçsaydım orada ölümsüzleştircektik :p

ahaha ben de kalın kafalıyım anlamıyorum , sonra başıma tarihçi kesildi yok şurda şu zamanda şu olmuş. :D
vapurdan benimle inip yarım saat yürümen zaten ayrı mesele,malamat hahah .

kapka%C3%A7%C3%A7%C4%B1_emniyet_m%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC_%C3%A7ocuk_%C5%9Fubesine_getirilen_50_kapka%C3%A7%C3%A7%C4%B1_..jpg

:D

ahaha ben de kalın kafalıyım anlamıyorum , sonra başıma tarihçi kesildi yok şurda şu zamanda şu olmuş. :D
vapurdan benimle inip yarım saat yürümen zaten ayrı mesele,malamat hahah .

kapka%C3%A7%C3%A7%C4%B1_emniyet_m%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC_%C3%A7ocuk_%C5%9Fubesine_getirilen_50_kapka%C3%A7%C3%A7%C4%B1_..jpg

:D

Kandırdınız beni :D Hep Mine yüzünden boş yere yürüdüm :D Eşofman altı diyorum :p :D

ahahah ah canım yaa kıyamam ,gel seni ciğerci hulusiye götürcem.(az ye döşeniyolar :D )
bu şarkıyı biliyorsun, hadi gittim bbg. :kop:

[YOUTUBE]JkgmlKxqHYQ[/YOUTUBE]

Tamamdır canıt :D Gidelim sorun değil biliyon , gönlümüz zengin paçoş :D

[YOUTUBE]JaAWdljhD5o[/YOUTUBE]

Bineceksin arabana , açacaksın sonuna kadar camları...

Ev almak için biriktirdiğim bütün parayı bir gecede yedim. Gerçi yemesem de 50 TL'ye ev alamazdım :hi:

[YOUTUBE]0G4Nn6CqUXc[/YOUTUBE]

FSM 'nin açılımını yapamayan benim .:D

Rexona, Türklerin %17'sinin deodorantı kalçalarına, %18'inin kasıklarına, %46'sının yüzüne sıktığını açıklayalı 6 yıl oldu.

tumblr_n3bo60GoTY1sgolg5o1_500.jpg

Bide dizlerin yastığım olsun sevgilim :)

az önce balkonda usul usul sigara içerken üst kattaki komşunun bağırışmalarına şahit oldum..
kız: ya anne gitmeyin istemiyorum yaa...!
anne: kızım salakmısın manyakmısın altı üstü bikaçgün ?
baba : evet neden bu kadar sinir yaptın ki kızım ?
kız: ya ben korkuyorum alla allaaaa..?
baba: yok daha neler.. kızım kaç yaşındasın sen neden korkuyorsun ki?
anne: hem üstelik komşular var???
kız: ne komşuları ya? ayşe ablalar tatilde, karşı komşu desen bi aydır yok, alttaki it zaten ayık gezmiyo...!
ben: ana been ??
kız it dedi ya la... ben ne ara o kadar içtim ki

Geri