Uykusuza Masallar

Konu sahibi son olarak 4277 gün önce görüldü
Biraz güzelleşeyim dediğinde karşına çıkan bir ton zorlukla uğraşıyoruz şu ara, kusura kalmayın. Bir yandan gündemi takip eden her 'akil vatandaş' gibi asaplar bozuk, moraller sıfırın altında, soba dibinde ısıtıyoruz hayalleri. Neyse ki odundan bol bişey yok. Öğrencisi ayrı dertli, çalışanı ayrı. Ulan bahar şenliklerini bile iptal etmeye başlamışlar, içki ve sarılma yasaklı hali bi halta yarıyormuş gibi. Kafada yıkılmaz "Emek"ler, okunmaz şiirler, 10'da kapanan tekeller..

a1de33ae4a77e9476d595a7.jpg

Baka kalırım giden geminin ardından.
Atamam kendimi denize, dünya güzel,
Serde erkeklik var, ağlayamam.

Az önce koluma sivrisinek kondu refleks olarak direk kovmam gerekirken durdum izledim, karnını doyursun zavallı belki kaç gündür yemek bulamıyordur falan diye, sonra muhabbete başladık nasılsın öldürmediğin için sağol falan. baya kanka olduk sinekle artık o beni diğer sineklerden koruyor bende ona her gün kan bağışlıyorum. ve saçma olduğunu bildiğiniz halde de okumaya devam ediyorsunuz manyak mısınız olum?

Şimdi bana kaybolan yıllarımı degil de, biraz şans, biraz para verseler yeter. Gerisini ben hallederim.

Şuan birisi ölmüş,birisi doğmuş,birisi terkedilmiş,biriside hayatının aşkını bulmuş olabilir.Ama bunu okuyanlar hala oturuyor.

[YOUTUBE]KkA_pcWuZ_I[/YOUTUBE]

Yolumuzdayız yolumuzdaaaaa :kop:

Kızların %95'i sabah öpülerek uyandırılmak istiyor ama %95'ine bu gece gel bende kal desen hayır der.Bukadarda net.

[YOUTUBE]u2XkjNposcY[/YOUTUBE]

Şuan böyle bağırarak şarkı söylemeye ihtiyacım var...

Camı sildiğinde "heyt be ayna gibi oldu", aynayı sildiğinde "yavrum benim be cam gibi oldu" diyen bir millet olarak her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Saygılar. :hi:

Geri