Uykusuza Masallar

Konu sahibi son olarak 4277 gün önce görüldü
[YOUTUBE]tirQZCH4ps0[/YOUTUBE]

Ah eğleniyor kendi başına....

[YOUTUBE]u2XkjNposcY[/YOUTUBE]

Neredesiniz Koray-Özkan

[YOUTUBE]akeW95X3d6g[/YOUTUBE]

İnanmaya devam et İsmail abi. O gemi bir gün gelecek.

Ve aynı zaman usulca fısıldar yine ; yat zıbar sabah kalkamıyon.

Hayat Survivor'da ki bayanların hiç bıyığının, sakalının, bacağında tüy çıkmaması fakat erkeklerin saç sakal birbirine karışmasi kadar garip.

Bir alışveriş merkezine cebinizdeki çakıyla bile giremezsiniz ama içeride Koçtaş gibi mağazalardan balta satın alıp her katı gezebilirsiniz.

528218_436276579796022_149774282_n.jpg

Google earth'e ilk baktığında "ahanda bizim evin çatısı laaaağn"diyen insanlardık ne ara bu kadar cool olduk.

tumblr_mclktnK0h11rh1v13o1_1280.jpg

Bitecek diyorum, bitmeli diyorum, şartlıyorum kendimi.
Neler yapıyorum, ne yollara giriyorum ama yok..
Oyalanacak şeyler, bambaşka ortamlar, yoğun tempolar ama yok..Yok, olmuyor. Yok olmuyor ne yapsamda.
Bir kere görmem yetiyor seni tüm yaramın deşilmesine.
Ne yapacağımı bilmiyorum ya da nasıl yaşayacağımı.
İnanamazsın her yerde aklımdasın, seni düşündüğümde tüm algılarım kapanıyor, aklımda sen varken farkında olmadan evinin yoluna sapıyorum mesela, alışkanlık işte..
Senin adın çıkıyor bazen arkadaşlarıma seslenirken mesela, özlem işte..
Kışı yaşıyorum aylardır sensiz, her şey sensin, her yer sensin, herkes sensin.
Sen bendesin, içimdesin. Hiç mi düşünmüyorsun ya da üzülmüyorsun merak ediyorum ??
Beni o kadar severken, nasıl böyle buz gibisin ?
Çok merak ediyorum sen de ağlıyor, anlatıyor ya da yazıyor musun benim gibi ? Kışı yaşıyorum aylardır.
Sokaklar soğuk, odam soğuk, kalbim soğuk ve üşüyorum.
Hastayım artık, sensizlik bulaştı hücrelerime kurtulamıyorum.
İlacım imkansız, tedavim imkansız artık biliyorum. Geçmeli dedim, bitmeli dedim.. Olmadı...

Bazen kendimi oğluna flüt alacak parası olmadığı için meyhanede büyük rakı açtıran İbrahim Tatlıses gibi hissediyorum.

Öğrenciye ev vermeyen insanların büyük bir çoğunluğu, otobüste ve metroda öğrencilerin kendilerine yer vermesini beklemektedir.

[YOUTUBE]v44uC5fWhLs[/YOUTUBE]

Gece.. Sakin ve sessiz..
Tüm şehir karanlığı dinliyorken, biraz da canın sıkkınken, uyku tutmuyorken, bir de anlamıyorsa o seni, gözlerini kapat ve bu şarkıyı dinle...

tumblr_mj2eukuYCS1rgqw9lo1_500.png

Hayal edipte gerçekleştiremediklerim, hedeflerim, isteklerim, sen, umduklarım, hepsini kağıda döküyorum bazen ve bazen de hepsini yırtıp atıyorum bir çırpıda…

Geri