Uykusuza Masallar

Konu sahibi son olarak 4276 gün önce görüldü
Merhaba sarhoşluğun ağızda verdiği güzel tat..

Merhaba başını yastığına koyduğunda gözlerin kapanır kapanmaz gelen baş dönmesi, gözlerini açtığında ise kaybolan..

Hala içimde yaşadığını sandığım çocuğada merhaba.

Yaşadığın büyük üzüntüden sonra gelen boşvermişlik, yerini doldurduğunu sandığın insanlar.

Çok sevmek lazım, inadına aşık olmak lazım, yazmaya kıyamadığın cümlelerini ona adamak lazım. Belki de tapmak lazım.

Bir keresinde çok sevdim, delicesine. İnsanların kötülükleri bile gözüme çarpmadı. İnanır mısınız, öyle sevdim.

Bir keresinde çok özledim, ölürcesine. Aramaya cesaret edemedim, bir tuşa basmayı ölüm sandım. İnanır mısınız, arayamadım.

Bir keresinde çok ağladım. Sel olan gözyaşlarımı silmeye kıyamadım. Mideme ağrılar girdi üzüntüden. İnanır mısınız, o günü asla unutamadım.

Bir keresinde çok üzdüm birini, gebertircesine. Saatlerce boş sokaklarda dolaştım. Koşarcasına kaçtım uzaklaştım, düşüncelerimden uzaklaşırım onu üzdüğümü unuturum sandım. İnanır mısınız, öyle sandım.

Bir keresinde çok içtim, komalık olurcasına. Fotoğraf karelerinden hatırladım, mutluydum, öyle sandım. İnanır mısınız, mutluydum.

Bir keresinde çok hırs yaptım. Gücümün son damlasına kadar savaştım ve kazandım. İnanır mısınız, kazandım.

tumblr_mb8ee6Ofam1rhcieuo1_500.jpg

Ve en güzel şeyler gece başlar.
Ve en güzel şeyler gece biter.
Geceyle birlikte biter en güzeli senlerin.
Baslamaya yüz tutmuş bi günün ertesidir gece.
Her şey bir gece de olup biter.
Olan biten sadece gecedir aslında....

Tam eski sevgilime mesaj atmaya
yeltenmişken telefonun şarjı bitip kapandı.
Alırken akıllı telefon demişlerdi de inanmamıştim :lutfen:

Dinlemezsem yine eksik kalır biyanım

[YOUTUBE]TJAfLE39ZZ8[/YOUTUBE]

Ağır Roman dan bir esinti

[YOUTUBE]rtGpYYyGOkI[/YOUTUBE]

Sevgilisinin parmak uçlarına basıp öpmeye çalışan conversli kız fotoğrafı da görmüyorum ne zamandır. Boy mu attı naptı o hanım kızımız? olm bu yalnızlık ne boktan bişey lan yapıştımı adamın yakasını bırakmıyor. insanın düşüncek bişeyi olmayınca nelere sarıyor

tumblr_mj9zjjwyGl1qdlh1io1_400.gif

Düşünce ile icraat arasında ikilemde kalmanın sonucu :D

Geri