Uykunuzda konuşur musunuz?

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Muhakkak denk gelen yada yaşayan olmuştur. Çoğunlukla derin uykuya dalan kişilerde rastlanması muhtemeldir.

Peki ya siz, hiç uykunuz da konuştuğunuz oldu mu?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ay en güldüğüm anılarımdandır. Gece rüyamda pazarda don sütyen satıyormuşum, sayıklayarak uyandım. Şey diyordum “külotttt külott üş milyon külott” HABAMAÖASNMDKDHDNDKDJDKDNDBDBD
Başka da vukuatım yok. Temizim

Konusmak ne ki?
Neler neler,maydonozlu köfteler.

Ben bilemem.
Kışın karısız yatarım, battaniyesiz yatmam. Yazın da kesin karısız yatarım, pikesiz yatmam. İlla namahrem yerlerime bir örtü isterim, iffetli biriyimdir, tabii.
Yazın neden kesin karısız yatarım, ayol git be kıçımın dibinde, zaten sıcak, öf, ben yangın Ayşe'yimdir, klimayı böğrüme alır da yatarım fakat yine sıcaklarım, elim kadar yatakta iki kişi, ay afakanlar basar beni.

Bu kadın benim uykumu kaçırıyor, şimdi sinirlendim işte, mutfağa gideyim de 2 paket çitos yiyeyim şimdi sen görürsün fare gibi nasıl da hatır hutur yiyorum.

Yani demem o ki, bunu battaniyeme sormak lazım ben ne bileyim uykuda ne yaptığımı?

Ben çocukken koşuyordum. Hatırlıyorum kalkıp fare kovaladığım bile oluyordu. Misafir varken salona dalmışım bir defasında, kaldırın ayaklarınızı fare var fare diyerek ahahah.p
Düşünün Adana yazında nasıl uyuyup nasıl koşarak uyandığımı jkllskdalşk

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hayır ben konuşmuyorum ama askerde koğuşta sağdan soldan zabaa kadar konuşanların sesleri geliyordu ve ilk defa şahit olduğumda çok şaşırmıştım. :d

Ben çocukken koşuyordum. Hatırlıyorum kalkıp fare kovaladığım bile oluyordu. Misafir varken salona dalmışım bir defasında, kaldırın ayaklarınızı fare var fare diyerek ahahah.p
Düşünün Adana yazında nasıl uyuyup nasıl koşarak uyandığımı jkllskdalşk
Adana'da herşey normal ya sjsjsj

uykum o kadar hafiftir ki... konuşsam muhtemelen kendi sesime uyanırım diye konuşamam....put gibi yatıp put gibi kalkıyorum..........

Geri