Hatem
Elmas Üye
Sen gerçekten benden korkuyorsun sanırım. :p Azcık korku iyidir. Adminim sonuçta kendime gas korkutma biçimlerim olmalı.![]()
Adminlere karşı alerjim var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen gerçekten benden korkuyorsun sanırım. :p Azcık korku iyidir. Adminim sonuçta kendime gas korkutma biçimlerim olmalı.![]()
Hüma top sende iyi geceler sana kolay gelsin.
Yarın sabah gri renkte görmem umarım.
O değilde Karanlık isimli herifin nicki ne kadar iğrenç bişey ya. Karanlık ne abi Arsız Bela gibi. fmdksfmdslkfmds
İnsanım ben. :cici:Adminlere karşı alerjim var![]()
yea arkadesim Nisanlima taktin Heralde. bak uyumaya gitti o Gasma Artik kendini:uykucu:
İnsanım ben. :cici:
Ölümüm arpanın elinden olsun. Bas git. Senı bulucam ama az kaldı
Sende çık. :p Öpüyorum seni. Yunus sana emanet.yea arkadesim Nisanlima taktin Heralde. bak uyumaya gitti o Gasma Artik kendini:uykucu:
Ben açık adres vereyim senin öyle aramana gerek yok.
Niye bu kadar zahmet veriyorsun ki kendine.
İyi geceler. :pAdminsan sın sonuçta
Şaka yapıyorum alınma sakınBenim şimdi uyumam lazım, iyi geceler (:
. Akıllı ol. adresi sen ver ben geleyim yiğidim. Ama yanında adam getir senı hastaneye götürsünler
Hayatta en nefret ettiğim şey iki yüzlü insanlardır. Azıcık hayatını tarasam 12093493 tane fosunu çıkartıırım rezil olursun. Bana burda kımse artistlik taslayamaz. Haberin olsun
maçı kim alır sa spurs or mia heat?
ay Cok Korktu hic uyuyamaz Simdi.. Hadi Uzatma sende Oda. Sen macini bekle. Laflarinada Dikkat et. Sakayi Kakaya Cevirme.