uyku probleminiz var mı?

Konu sahibi son olarak 2545 gün önce görüldü

uyku probleminiz var mı?

• Uyku sorunu Yaşamıyorum

Kullanılan: 2 28.6%
  • Nadirende Olsa Var

• En Son Ne Zaman Güzel Uyududuğumu Hatırlamıyorum

Kullanılan: 1 14.3%
  • Diğer

• Kullanılan toplam oy
    7
Abla sen yemiyor içmiyormusun? Nedir bu enerji ben 2bin Lahmacun yaptım sen halen paylaşıyorsun

Abla sen yemiyor içmiyormusun? Nedir bu enerji ben 2bin Lahmacun yaptım sen halen paylaşıyorsun

2 bin Lahmacun Yapmakta enerji gerektirmekte. Seviyorum Paylaşım yapmayı kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum kendi halimdeyim

Evet var. Alkol bile uyutmuyor. En sonunda telef olup uyuyorum.

Bahtiyar Kb 1o'da Benim Saldırımı izle kanka 4 Şifa 1 Öfke 1 Buz,Kalye Zehir al,Tokmagı Önden At ardından Kraliçe ve Kralı bırak Sonra Madencileri Sal,Buz Ve Şifaları iyi kullanırsan Fullersin. Geçen Savaşımı izle

Evet, ne kadar uyursam uyuyayım yine de uykum geliyor :)

Bahtiyar Kb 1o'da Benim Saldırımı izle kanka 4 Şifa 1 Öfke 1 Buz,Kalye Zehir al,Tokmagı Önden At ardından Kraliçe ve Kralı bırak Sonra Madencileri Sal,Buz Ve Şifaları iyi kullanırsan Fullersin. Geçen Savaşımı izle

Kanka başlık uyku problemi. Ama yöntemi uygulayacam bugün.(:

Bir ara yaşıyordum ama lavanta çayı ile bu sorunumu çözmüş bulunmaktayım.

Düzenli bir saatte uyuyup düzenli bir saatte kalmadığım zaman bende de aynı sorun oluyor sanki hiç uyumamışım ve acayip yorgun hissederek hani çok şey denedim ama hala düzenli bir uyku düzenini yakalayamadım sanırım oda çalıştığım yerdeki uhultu ve çalışma saatleri ile alakalı olsa gerek

Bir ara yaşıyordum ama lavanta çayı ile bu sorunumu çözmüş bulunmaktayım.

Lavanta bitki çayını denemedim fakat marka belirtmek gibi olacak ama kolay ulaştığım için belirtmek isterim doğadan 'ın pasifloralı bitki çayını almıştım gerçi bende pek işe yaramadı ama sanırım yakınlarımın işi çözülmüş olsa ki bitki çayını nereden aldığımı sormuşlardı.

Benim izinli günlerde lanet olası yataktan 07:00 sularında kalkma sorunum var, tamam kalkınca hoşuma gidiyor, yani diyorum ki yine kalktım. Yani ölmemişim. Ama kardeşim 09:00'da kalk. Sabahın köründe kalkınca n'oluyor?​

Yaklaşık 1 ay önce yakın arkadaşım kendi kafasına sıkarak intihar etti o gün bugündür uyku yok beslenme yok sigarayıda çok fazla abartarak ölümümü finanse ediyorum

Napcan ? Niye sordun? Ne meraklı şeysin sen ya.

Biz uykuya problem oluruk..Hayıydıy sen?

Geri