Uyku ile aranız nasıl? Ortalama kaç saat uyuyorsunuz?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Beş saat deliksiz. Besinci saatten sonra dön o yana dön bu yana sonra kalk duş,giyin işe git vs

Mumkunse 7-8 saat uyumayi severim. Azcik bile az olsa, inanilmaz huysuz bir insan oluyorum

uykuya aşığım bençe. ama rezalet aramız ya, çok düzensiz. düzen ne öğrenemiyor :(

Standart 6 7 saat

Ama nobette 3 4 saat

Kötü desem yeridir ve ben bisürü kahve içtim ya

Defaatle söyleyeceğim, benim bi' 300 yıl filan uykuya yatmam lazım, uyku borcum çok, mükemmel bembeyaz vücidim ve aşırı üst düzey 43 aykûlu beynim dinlenemiyor hiç.

uyuyunca bir şeyleri kaçırıyorum hissi aşırı üst düzey rahatsız eder beni, sere serpe yatamam gönül rahatlığıyla, şaşarım mesela akşama kadar yatan insana.

Tatilde 12 saat uyurum...net
Yenilenirim uykuyla ben.
Tatil disi en fazla 5 saat..

5 saatten fazla uyuyamam ….. süre dolunca oto uyanıyorum

12 saat izinli günlerimde
Diğer günlerimde iş yeri yüzünden 8 saat anca uyuyorum dkkdfk

Küçükken köyde yaşarken -ortaokul çağlarına kadar- babam saat 9 olunca uykusu gelirdi ve hadi kalkın uyuyun derdi. Sabahları da saat 5 olunca namaza kalkar bizler de uyanırdık. O zamanlar galatasarayın şampiyonlar ligi maçları 21.45 de başlardı diye hiç izleyemezdim. Bundan dolayı da babama çok kızardım. Ama gel gör ki şu an babam gibi olduğumu fark ettim. Akşam saat en geç 22.00 da uyurum. Sabah 6 dedi mi de uyanırım. Bundan dolayı da uyku saatim gelince en sevdiğim maç, film ne olursa olsun takmam uyurum. :)

Küçükken köyde yaşarken -ortaokul çağlarına kadar- babam saat 9 olunca uykusu gelirdi ve hadi kalkın uyuyun derdi. Sabahları da saat 5 olunca namaza kalkar bizler de uyanırdık. O zamanlar galatasarayın şampiyonlar ligi maçları 21.45 de başlardı diye hiç izleyemezdim. Bundan dolayı da babama çok kızardım. Ama gel gör ki şu an babam gibi olduğumu fark ettim. Akşam saat en geç 22.00 da uyurum. Sabah 6 dedi mi de uyanırım. Bundan dolayı da uyku saatim gelince en sevdiğim maç, film ne olursa olsun takmam uyurum. :)
Babanın bir benzeri de annemdi. O namaza kalkardı, ben de onun namazını bitirip sobayı yakmasını beklerdim. Akşam yemekten sonra koltuğa çöktü mü uyurdu. : ))
Erken kalkislarim hep onun sayesinde...

Son zamanlarda 2 3 saat uykuyla ayaktayım stres insanı uyutmuyor

Geri