Uyku Felci (Karabasan)

Konu sahibi son olarak 1273 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyazıları göremiyorsanız oynatıcının ayarlar sekmesinden altyazılar sekmesini açık konuma getiriniz

[YOUTUBE]Ub8Wj_tJhdQ[/YOUTUBE]
adamimsami.jpg

dc30ux.jpg

Ay ben çok yaşıyorum bunu :T: ilk başlarda korkmuştum ama artık şu nöbet bitse de uyusam diyorum :d
Güzel bi konu olmuş ^^

ya bu karabasana cin diyorlar ya ben deli oluyorum açıklıyorum uyku bozukluğu diye halen aynı seylerden bahsediyorlar içimden cahil bunlar deyip geçiyorum

:) sadece bir kaç dakika boyunca onlara hakaret edip aşşağıla ve sonra tek başına yat .. Hatta yatmadan ekmek kırıntılarını serpiştir yatağına ve öyle yat .. Bakalım uyku felcimiymiş :)

:) sadece bir kaç dakika boyunca onlara hakaret edip aşşağıla ve sonra tek başına yat .. Hatta yatmadan ekmek kırıntılarını serpiştir yatağına ve öyle yat .. Bakalım uyku felcimiymiş :)

ben denedimki birşey olmadı bebekler gibi uyudum :)

Tam olarak dediklerimi yap ama .. Ya da yapma neyse ..

Bana cin değilde ruhlar gelir :)

Ruh sandıklarında cinlerdir .. Bu konuda uzman biriyle konuşuyorsun şu an ..
Karabasan olayına gelince .. Beden aurasının düştüğü durumlarda ki bu durumlar genelde aşırı yorgunluk,stres ya da beyine gün içerisinde fazla yüklenmeden dolayı olabilir .. Böyle bir halde yatağa girdiğinizde koruma kalkanlarımız açıklar verir ve bu açıkları farkeden bir takım sufliler ruhun gezindiği boyutta kişiye korku duygusunu vermeye çalışırlar zira KORKU duygusu yüksek bir enerji ortaya çıkarır ki bu enerjiden beslenmeyi severler ..

Hayırlı geceler ..

dedemde cindi zaten tövbe tövbe :)

Bagırıyorsun ama sesin çıkmıyor ölüyordum ya :/

REM uykusu sırasında göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadır abi insan zaten hiçbir kasları çalışmaz böyle olmasaydı biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik (: rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık fakat günümüzde cinlerlede ilişkilendirildiği doğrudur iç anadoludan çıkmış bir fenomendir cin suresindede anlatılmaktadır kur-an da cin suresi
Karabasanın olma neden uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlı çok basit açıklamak gerekirse uykudan uyandığın anda beyin uyanıyor ama vücut uyanmıyo İkisi arasında bir bağlantı vardır vücut bu sinyali alıp gerçekleştiremiyor hemen bu genelde stresten yorgunluktan vs olarak açıklanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri