Uygulamaya kahve fotoğrafı gönderip fal yorumu alan insanların ortalama aykusu

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Fala inanmasamda yapmışlığım var Iq’m beş buçuktan altı kesin
Virgülden sonra sayı var çünkü yukarıya yuvarladım

Birilerinin hayatlarinin iyi yone gidecegini soylemelerine ihtiyaclari varsa demek ki
Ne yapsin garibanlar, bu da bir umut kapisi :p

Aslan ya da Yengec burcu olma ihtimalleri de yuksek.
Fal manyaklarinin onemli bir kismi bu burclardan cikiyor.
Hele Aslan.
Allah'im.
Fal degilde (belirtmezsem olebilirim) Astroloji'ye takmis Aslan bir kuzenim vardi.
Egitimlere gittigim gunlere lanet edecektim neredeyse.
Benlik manyaklari.
Yeter ki kendileri hakkinda bir sey anlatin onlara (mumkunse ovgu) sabaha kadar dinlerler.
Yurtdisina gitti de kurtuldum, ayni sitedeydik.

onu yapma
bunu yapma
şunu yapma
evet sevişme
böyle şeylere gerek yok
rahatsız etmeyin yeter

Güzel şeyler duymak veya güzel şeyler umut etmek için yapılan bir eylem. Zeka ile ilgisi olduğu kanısına nasıl varabildiniz acaba? Yani kıstas nedir? Mesela her diline geleni düşünmeden söyleyen / yazan tipler daha vahim durumda bence.

Bi de bu kadınlara özel bi uygulama vardı telefonlarda petsob muydu neydi oradan güzel mesaj gelince mutlu oluyorlar ayküsüz saflar

Bir yazı geliyo
Destan gibi
O yazıyı okumak beni sıktığı için kullanmıyorum

Bir övgüler bi gaz vermeler ;d
Adını unutturur dnkx
O programlar telefondaki herşeyi görmüyorsa bende bişi bilmiyorum bdjc

Tarot fali bakılır. Gemisini geçmişini merak edenler için müracaat dm lol

Benim arkadaşım benim fincanı çekip gönderdi, bir sürü para falan var dedi fal ama hala bekliyorum. Eğer çok param olursa sana biraz borç veririm Mastor. İstemezsen sen bilin tabi.

Bence çok yanılıyorsunuz o fallar o kadar da yalan değil. Mesela bana hep çok güzel şeyler yazıyor, ne kadar iyi olduğumu, harika biri olduğumu falan söylüyor. Ee hepsi gerçek işte neden uygulamayı kötülüyorsunuz ki. O uygulamadan kaç hanım arkadaşımız moral buluyor biliyor musunuz :p

Teyzeme ona inanma dediğimde aldığım cevap; ne zaman fal atsam farklı yorumlar yapıyor ama. Ahahahah.

Ayakkabı numarasının 2 ile çarpımı olabilir. Daha aşağısı gorilliğe giriyor çünkü.

Hiç ilgimi çekmiyor fal, uygulaması hiç çekmez.

Paralı uygulamalara bir ton para döken de var.

İnanmıyorum ama eğleniyorum

Geri