Üyeliğimi sildirmek istiyorum

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Bu ara sık gördüğüm bir durum, üyelik sildirmek gibi bir durum olmadığı söylendiği halde ısrarla istenen şey.
genelde geri dönüyolar bunu isteyen kişiler:)

forum içerisinde karşılıklı atışmalar kadar enteresan bulduğum olay.

Çıkış butonu üst tarafta.

Dedim silmediler.
Bende bütün konularimi sildim :D banlandim :hih:

Biliyorum hic etik degildi ama :D

Buna trip diyebiliriz ama; unutmayalım ki farklı konularda olsa da hepimiz tripliyiz. Eğer çok isteniyorsa, imkanlar dahilinde istenilen verilmeli. Büyümesi adına, anlaması adına, farketmesi adına yapılmalı bu. Biz kurallara değil, kurallar bize hizmet etmeli.

bkz. ben iradesizim, dayanamam girerim foruma .p

Üyeliğimi sildirtmek istiyorum yöneticilere duyurulur :p

yalnız şöyle bir durum var üyelik silinmesi ile dondurulması aynı şeyse benimkini dondurmuşlardı foruma girebiliyorsun özel mesaj bile atabiliyorsun, sadece mesaj atılmıyor konulara.

hiç gelmeyeydin o zaman. ya da istemiyosan çıkış yap girme bakma sildirmek neymiş.
gidince insanlar yıllarca arkandan konuşacak diye korkuyosan yok öyle bişey

Bir tür baş kaldırış, direniş benle de ilgilenin nan şeysi. Haklı mı ? Bi yerde evet.
Üyeliğimi siler misiniz ?

Iyiki silmiyorlar, sonrada uyeligi geri isterler
Bir anlik kafa bozulmasiyla istenilen seydir genelde

Genelde reklam amaçlı kullanılır , Sevmiyorsan veyahutta hoşuna gitmiyorsa yada başka bir sebebin var ise Profiliniz/E-mail & Şifre bölümünden jkwqd48295121 şu tarz bi şifreyi Copy paste yapmak suretiyle şifre kısmının iki (2) kutucuğunada kopyaladıktan sonra bi reset çekersin ondan sonra istesen bile tekrar girme şansın olmaz ; Kısaca çözüm budur.

Geri