Üyeliği silinen kullanıcılar

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Dün geceki talihsiz olayın en şanssız kişileri :p

Bazılarına "iyi ki silinmişler" dediğim durum.

Neye uğradığını şaşıran üyelerdir :T: Ban desen ban değil, nickin şifresinin kırıldğını sanan üyelerdir. Facede yardım isteyen üyelerdir.

Acaydim gollarimi silmeyin diyeydimmmm

Benim üyelik gitseydi üye olmazdım sanırım

Herkese nasip olmaz onca üye arasından o kadar kişi.
Secilmisiz biz.

Silinenlerin listesini yayımlasalar ya :D Geri gelmeyen kaldı mı acaba :dusun:

Tam o esnada ( Bir bomba patladı gooooommm, bir parçası geldi kafa değdi dedi raaaannnkk, biz 2 saat şuurumu aramışız, bulamamışız.) konu mu paylaşıyordunuz?

Kimine göre hoşnut verici bir durum olsada kendi şahıslarına ait yaşamadıkları bir durum olduğundan ötürü , goygoy ( makara ) yaparaktan karşılamakta kimilerine görede bir okadar hoşnut olmayan bir durum özelliklede sıkıntısını yaşayan insanlar için..
Takılı kalmamak gerekiyo , günümüz dünyasında neler oluyor bir üyeliğin silinmesi sıkıntı vermemesi gerekmekte sonuçta art niyet olmaksızın istem dışı olan bir durum..

Hani , üyeliğimin silindiğine sonradan iştirak oldum bir arkadaşımının yardımı ile..
O an dedim niye üye olayım düşüncesi her nekadar beynimde yer etsede..
Varlığını görmekten huzur duyduğum , vede sadece burda ulaşımım olduğu aynı zamanda iki kelamından keyif almaya ihtiyac duyduğum vakitlerde keyif aldığım insanların olmasından ötürü üye oldum..

Kendi şahsıma istinaden burda vakit geçirmekten keyif almaktayım..
Kullanıcılığın silinmesi unsuruda cok ap ayrı bi olay , insanların bu yaşantıda nekadar şanslı olduğunun bir göstergesi gibi bişey varsayalım :)

Kimsenin yaşaması dileği ile özelliklede aşırı derecede takıntılı ruh haline sahip arkadaşların..

Benim isime Yaradi acikcasi Cunku 6 Ay Beklemem Gerekmedi Ella olabilmem icin :p

aa bu konu zaten açılmış ben niye görmedim dediğim bahane sözlük :D

Geri