Üyelerin youtube içerikleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Olsaydı şunlar ile ilerlerdi sanırım ;

@Morsalkım ; baklava börek nasıl yapılır şimdi sizinle onu paylaşıcam

@yoSun; Evet arkadaşlar bugün size bana hediye gelen çikolataları göstericem

@Melodram ; Görümce nasıl olunur, 3 adımda gelin yıldırma politikası takipte kalın.

@Lefty ; Bugün size uzun yazarak karşındakini yıldırma pes ettirme hazır cevap konularını ele alacağız değerli izleyicilerim.

Abone de isterler muhakkak Sjsjsj

Benim var takip edin bi zahmet. .d

allah bildiği için beni görümce olabilecek konumlara getirmemiş... şu an baldız olarak biraz etkisiz hissediyorum kendimi mesela, oysa görümce derken bile insan bi hizaya giriyor. böyle dolu dolu. sağlık olsun. ben de yutub kanalımda evlenmeden hayatta kalma rehberi, gurbetçi avı, spora gidip nasıl kilo aldım, magnolianın tarihçesi gibi konulara değinirim...

benim tarihi icerigim vardi. bir video yapip paylasmistim ve yorumlarda manyak kardeslerim yazdi, guldu durdu. pislikler yaaaaa. anonim yapmak gerek ama hevesim kirildi :d aklima gelince tekrar saldirip bi patlatasim geliyo kendilerine :d
Başlayıp istikarar göstermeyince sonu gelmiyor maalesef biraz sabırla şuan çok iyi bir konumda olabilirdin aldırma kimseye :)

Ben açsam açsam mutfak veya örgü üzerine çekimler yaparım Serçe ndndjdj:D
Çok samimi söylüyorum sen açsan aşırı tutar çünkü görsellerin ve yaptığın şeyler bir çok kesime hitap ediyor dene derim aç bir video at ayda Bi kez en azından birgün yoğunlaşır güzel yerlere gelirsin belki :)

Gensler ben size ornek olmus olayim.

Ilk kanalimi vergi yuzunden kapattim. Onca emek heba oldu.

Ilk kanalimda actigimda ayni @Thalassa nin kardesleri gibi benimde cevrem gulmus dalga gecmis vs vs. Sonrasinda is ciddiye binince ve abone yukselince imrenmeye baslamislardi.

kulak asmayin he diyin gecin.

sonra

Yeniden basladim yeniden devam ediyorum.

Benim icin tabi maddi kismi cok onemli degil anı olsun diye ve bilgilerimi paylastigim yer olsun diye.

• Beğen
Tepkiler: ne
Zaten bu işe gönül vererek başlanmalı mesela bende parfüm yapmak istiyorum bunuda adım adım çekmek istiyorum ama dağ tepe kim uğraşacak şimdi Sjsjsjs

Sen ugrascan .d ben mi ugrasayim bide .d

Taaam aplaawwmm simdi ustemiyim bannanirsin sinirlerine hakim olamayip .d gittim .d

Olsaydı şunlar ile ilerlerdi sanırım ;
@Lefty ; Bugün size uzun yazarak karşındakini yıldırma pes ettirme hazır cevap konularını ele alacağız değerli izleyicilerim.
Sevgili @Serçe aslında böyle bir niyetim yoktu ancak iyi bir taktik olabilir, teşekkürler.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Serce olaydi

Ban ile ilgili videolar cekerdi .d

Nasil banlanilir?
Banlandiktan sonraki ilk 24 saatim .d
Ban hakkindaki dusuncelerim.
Insan bana alismaya gorsun
Angarada banli olarak dolasmak
Banlanmamak icin kendini zorladim
Yeni Banlanma rekorum
Iftarimi banlanarak actim .d .d