Üyelerin nicklerinin okunuşu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aze diye yazılır
Aze bizim aze dağların kızı aze
Yüreği yiğit aze gözleri güleç aze diye okunur

Espri olsun diye sorayım(çünkü herkes istediği nici kullanmakta özgür) sizi bahane ederek herkese sormuş olayım neden direk anlamını kullan muyorsunuz? Mesela yok oluş daha anlaşılır, telaffuzu daha kolay ve TC resmi dili. :)

Yok oluş yapsaydım şu an da bu güzide sohbeti yapamıyor olucaktık efenim. Ön görü diğelim..
Zaten resmi dilimizi şu anda konuşuyoruz bu konu hakkında.

Bu da tam olarak konumuzu denge de tutuyor.
Sebebinide ustune serpelim de servis ederken guzel gozuksun istah acsin.

Mesela siz avatarınızda "vikings" dizisinin efsane kadın savaşcısı Lagertha Lotbrok`u kullanıyorsunuz.
Ancak üzerine şüheda yazarak kullandığınız da Lagertha barbar gibi durmuyor. Çünkü siz diziyi izlediğiniz icin degil Lagerthayı begendiginiz icin kullanıyorsunuz.

Yani bende bu cümle ile karşılaştığımda bir anlam yükledim ve yok oluş olarak değil bana anlamını hatırlatıcak şekil de kullandım hepsi bu.

Mesala sting dinleyen biri "shape of my heart" parçasını "kalbimin şekli" diye dinlemez. Çünkü parçayı sevdiğinde ilk hoşuna giden ingilizcesi olduğu için efenim

Son düzenleme:
B1GgGHWCYAANomz.png

Yok oluş yapsaydım şu an da bu güzide sohbeti yapamıyor olucaktık efenim. Ön görü diğelim..
Zaten resmi dilimizi şu anda konuşuyoruz bu konu hakkında.

Bu da tam olarak konumuzu denge de tutuyor.
Sebebinide ustune serpelim de servis ederken guzel gozuksun istah acsin.

Mesela siz avatarınızda "vikings" dizisinin efsane kadın savaşcısı Lagertha Lotbrok`u kullanıyorsunuz.
Ancak üzerine şüheda yazarak kullandığınız da Lagertha barbar gibi durmuyor. Çünkü siz diziyi izlediğiniz icin degil Lagerthayı begendiginiz icin kullanıyorsunuz.

Yani bende bu cümle ile karşılaştığımda bir anlam yükledim ve yok oluş olarak değil bana anlamını hatırlatıcak şekil de kullandım hepsi bu.

Mesala sting dinleyen biri "shape of my heart" parçasını "kalbimin şekli" diye dinlemez. Çünkü parçayı sevdiğinde ilk hoşuna giden ingilizcesi olduğu için efenim

Hımm tespitler yerinde cvp lar güzel bir çay içilebilir :)) de şu avatarımı ben yapmadım değerli bir arkadaşım bana yakıştırıp uygun görmüş ve yapmış ben de beğendim öylece kullanıyorum.
Ayrıca nicimin fevkalade güzel olduğunu da farketmenizi isterim o bana ait :)

Hımm tespitler yerinde cvp lar güzel bir çay içilebilir :)) de şu avatarımı ben yapmadım değerli bir arkadaşım bana yakıştırıp uygun görmüş ve yapmış ben de beğendim öylece kullanıyorum.
Ayrıca nicimin fevkalade güzel olduğunu da farketmenizi isterim o bana ait :)

Tabi ki efenim , nick ve avatar ile bir duruşunuz var. Yorumlar da üstüne gelince tam oluyor.

hangi konularda adimin gectigini soylerseniz nasil okundugunu soylerim

Canis Major’un nickini nasıl okuyorsunuz Allah aşkına söyleyin jajrjsjdhd

Nytphshsh

O kısmı genelde randomla dolduruum

Geri