üyelerin Küçüklügü

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Serüven
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perii
helinbk6.jpg

KumSaL
bennl1.jpg

Oldstonegirl~
jelivl4.jpg

Arda
rademmmiy2.jpg

Pitre
hemopz8.jpg

Kuz3y
byvi6.jpg

àRtì§tìc
screamrn6.jpg

Z3yn3P & She`
yemz2.jpg

TATLI & TıLsıM
svgwu9.jpg

Sinem & Sidelya
betgc1.jpg

Eva & Amy
aldofk7.jpg

CeZa & Ely
uurgn6.jpg

@PROmetheUS
aybeleeeky5.jpg

CastieL
aypq9.jpg

En tatlı benim içte büyükken çirkindik ama küçükekn maşalalh çok tatlıyım :D

oyyyyyyyyyyyyyy ben ne tatliymisim öle tskler canim emegine saglik ama nie Fb ailesi cin olmus :D ahahahhahaa süper seker hepsi ya

Bizim neden bebeklik ,çocukluk fotoğraflarımız yok ,yoksa yuvadan mı aldınız bizi :p Şaka bir yana ne kadar şeker bunlar .:d

screamrn6.jpg

yalnız artistic'in fotoğrafı tamamen onu yansıtmış..bi çapkınlık var kanında:p bebekliğinden belliymiş..

iFt daha şişmanı yok muydu gandhi gibi adamım ters orantılı yapmışsın :D

elimi tutan tılsım :D ben değilim valla xD

Begenmenize Sevindimm (:

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü tatlı hanım :p geçen gün yaptığın evlilik teklfine düşünmem lazım dedim diyeyse bu tavrın söyliyim hiç hoş değil :p :D:D

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü tatlı hanım :p geçen gün yaptığın evlilik teklfine düşünmem lazım dedim diyeyse bu tavrın söyliyim hiç hoş değil :p :D:D

a iftira bunlar komşşular inanmayın kırmızıyım diye böyle gururlu hareketler sergiliyor işin aslı şu :D geçen bana geldi dedi ki hey tatlı şey benimle evlen bu bir evlenme teklifidir dikkate almayınız dedi :D

a iftira bunlar komşşular inanmayın kırmızıyım diye böyle gururlu hareketler sergiliyor işin aslı şu :D geçen bana geldi dedi ki hey tatlı şey benimle evlen bu bir evlenme teklifidir dikkate almayınız dedi :D

Bu konuşmaya kanıtlarla devam edeceğim o yüzden şimdilik susuyorum ama dönüşüm muhteşem olacak :p

not: şu anda yüklenmiyorum çünkü fener bir tane gol atmış üzgünsündür şimdi kıyamam :p

Bu konuşmaya kanıtlarla devam edeceğim o yüzden şimdilik susuyorum ama dönüşüm muhteşem olacak :p

not: şu anda yüklenmiyorum çünkü fener bir tane gol atmış üzgünsündür şimdi kıyamam :p

herkesin bir yerlerde kanıtları vardır :D
hmm damardan gireyim dedin vay be kırk yıllık dostuma bak dost acı söyler derlerdide inanmazdım o zaman şu manidar şarkımı sana armagan etme vaktim gelmişte çatmış
Mini mini bir kuş donmustur..
Pencrreme konmuştur..
Aldım onu iceriyeee cik cik cik cik ötsun diyee :D

herkesin bir yerlerde kanıtları vardır :D
hmm damardan gireyim dedin vay be kırk yıllık dostuma bak dost acı söyler derlerdide inanmazdım o zaman şu manidar şarkımı sana armagan etme vaktim gelmişte çatmış
Mini mini bir kuş donmustur..
Pencrreme konmuştur..
Aldım onu iceriyeee cik cik cik cik ötsun diyee :D

Kadıköyde kartalı yenip tüylerini havaya uçurunca görüceksin sen cik ciki :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri