Üyelerin Forumsal haricinde açık tuttukları tarayıcı sekmeleri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sabahları şirketime gelirim..
yutubumu açarım gün sonuna kadar kapatmam...
efendime söliim archdaily açarım archilovers açarım
okumayacağımı bile bile bir sekmede kalır ohhh

Bazen researchgate bazen de mail işte…

gmail, eldorado.gg, youtube, twitter, insta.

Birkaç erotik site var, oldukça butik yapıda siteler, yazıp da popülerleştirmek istemiyorum. Bir tane İspanyol abla var, onun peşindeyim. Efendim ben bir taneyle yetinemediğim için, birkaç forum açık. Özellikle forumsal gorg olsun, forumbahane, forumşahane, forumaane? gibi sitelere de eş zamanlı yazıyorum.

İşler güçler, haberler, havalar, onlar, bunlar , şunlar hepimiz iş güç sahibi bireyleriz başka ne olacak allasen.

şu an gemini açık, darlayıp duruyorum garibi.

sekme gruplarının kullanılmadığını görüyorum, büyük eksiklik, çok pratik bir şey... işle ilgili olanları bir gruba atarım, sürekli açık tuttuğum ve dönüp baktığım sekmeleri başka bir gruba, aklıma bir şey geldiğinde açıp bakmak için de yeni sekmeyi kullanırım. o an hangisine bakıyorsam diğer grup kapalı olur. toplantılarda sık sık ekran paylaşıyorum, o açıdan da pratik oluyor. millet kesin bi an düşünüyordur other'da neler var acaba diye ama kudur köpek

Screenshot_2.png

sonunu muhteşem bağladın
tam benim tarzda
sekme gruplarının kullanılmadığını görüyorum, büyük eksiklik, çok pratik bir şey... işle ilgili olanları bir gruba atarım, sürekli açık tuttuğum ve dönüp baktığım sekmeleri başka bir gruba, aklıma bir şey geldiğinde açıp bakmak için de yeni sekmeyi kullanırım. o an hangisine bakıyorsam diğer grup kapalı olur. toplantılarda sık sık ekran paylaşıyorum, o açıdan da pratik oluyor. millet kesin bi an düşünüyordur other'da neler var acaba diye ama kudur köpek

Ekli dosyayı görüntüle 130635

Geri