Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok konu açılması :T:
Bazı şeylerin cılkının çıkarılması
Laf sokmakla çomak sokmanın karıştırılması
Uzun başlıklı konular açılması
Üye sözlük yorumlarının birleştirilmesi
He bir de sevmediğim tiplerin mesajlarımdan alıntı yapıp,ahkam kesmesi
Nefes almadan konu acanlar,oyunlarda surekli alttaki kisinin ayni kisi olmasi olmasi, din ve siyaset tartisirken asagalayici tavir, kucuk gelin paylasimlari , yuz vermediginiz insanlarin gelip surekli laf sokma cabasi .)
Surekli hata arayip insanın yuzune vuran bilmisler, uye resimlerinde kendileri kusursuzmus gibi cirkin ve acimasiza yorum yapan egoistler. Forum oyunlarina bilmiyorum, tanimiyorum gibi gereksiz dalanlar, nick vermeden akillari sira insanlari dalgaya alanlar yapmayin hos olmuyor.
Şöyle üyeler vardır.
Hani samimi hallere ters cevap vermek için fırsat kollayan üyeler. Bazıları samimiyeti kendi hayatlarında ki tanıştığı insanların samimiyetine güvenip acı çekenler ve herkesi onlara benzetenler yine de yanliş ama sizi anlıyorum.. Ama bazıları var böyle film yıldızı modunda : ) Siz ne şekilsiniz ya, sanki biz bilmiyoruz burda film yıldızı arka planda soğan doğradığınızı : p Yani emin olun size sevgi,saygı gösterip samimi tavır gösteren insanları tersleyerek zirvelere çıkmıyorsunuz aksine size gösterilen saygı ve sevginin yanliş olduğunu gösterip düşüyorsunuz : ) Ne olacak sonunuz biliyor musun ? Zaten forumda uzun süre takılarak yalnizliğinizi belli ediyorsunuz ve size samimiyet gösteren insanları kaybederekte hayat boyu yalnızlığa mahkum oluyorsunuz. Gün gelir o yalnızlık insanı kusturur o gün bana pm atın havuz yaptırayım size oraya kusup içinde yüzersiniz.