Anna Karenina
Elmas Üye
Favela'nın bazen karma olduğunu düşünüyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle bi üye vardı hakkaten her saat başı buradasın tanımıyorsun ne ayıpBen hala karla kim onu düşünüyom
Öyle bi üye vardı hakkaten her saat başı buradasın tanımıyorsun ne ayıp
Kusura karla şey kalma benim hatamNe ayıp ya her saat başı buradasın demek... hani prenses üyeler zaafındı.........
Tanımıyom valla, karla kim bir adım öne çıksın....
Yabani ben seni anladım tamam. Karla diye biri yok e Hilal de banlı zaten online olamaz. Içlerinde bir ben kaldım. Beni göremediğin için böyle çılgınca işlere kalkışma ama Yaban gülüm bsjsjsjsjsjsn.Tamam hüma hanım nasıl denk getirmişim birbirine üç zıt üyeyi ihtimal bile yok
olabilir kızlarFavela'nın bazen karma olduğunu düşünüyorum..
Yerini kimse tutamaz az biraz gördüm bu kanıya vardım bundan sonra seni kimseyle mukayese etmiyeceğim : )Yabani ben seni anladım tamam. Karla diye biri yok e Hilal de banlı zaten online olamaz. Içlerinde bir ben kaldım. Beni göremediğin için böyle çılgınca işlere kalkışma ama Yaban gülüm bsjsjsjsjsjsn.
Ya bu sözü alıp odamın duvarına asacağım.Yerini kimse tutamaz az biraz gördüm bu kanıya vardım bundan sonra seni kimseyle mukayese etmiyeceğim : )