üye sözlükte herkes övülürken benim sürekli yerilmem

Konu sahibi son olarak 3460 gün önce görüldü
üye sözlükte herkes övülürken benim sürekli yerilmem bu sitedeki arkadaşların büyük bir çelişkisi değil mi .d neden bana kaşı böylesiniz .d

Sen cok kral bır psıkopatsın .
Kesın

Altını Çizdim isimli konunu görünce hiç de haksız değiller bence. :p

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyelim zira o da bir üyemiz ve forum var oldukça da olacaktır. Devam et kardeşim. :hi:

Seni hiç tanımama rağmen şu açtığın konular yüzünden ciddi manada kıl olma durumum oluştu, ki ben kolay kolay kimseye öyle tanımadan etmeden yargılama yoluna başvuran biri değilimdir. Ama gerçekten çok iticisin be arkadaşım.

Yerilmiyorsun ki :) Sen yanlış anlamışsın. Arkadaşlar seni eleştirmemiş orada, sadece hakkındaki gerçekleri söylemişler ;)

Herkesin sevdiği sevmediği insanlar var ve de hoşlanıp hoşlanmadığı durumlar..Sen bu tip şeyleri konu yapıp açtıkça dalga konusu oluyorsun pek ciddiye alınmıyorsun ondan olabilir. Zamanla seni övecek malzemelerde olur

bakış açın bizden farklı yaondandır tatlı çocuk :p

Sen çok iyisin, kıskanıyorlarr:p

Üye sözlüğünü imza yapan, özel mesajla yorum isteyenlere alışığız da
Üye sözlüğünü gündemde tutmak için konu açan birine az rastlanıyor
Kaldı ki bilinirlik için sıradışılığın kutuplarında kullanıcı adı seçimiyle aktif kalabilen üyelere de az rastlanıyor ..
Bu üye endemik tam anlamıyla

Sen zararsizssin aslinda , yanlizca forumda yapilmamasi gereken 7 olumcul gunahdan 3 unu yaptin ve forum katolikleri tarafindan afaroz edildin , belki espiri anlayisin oleydi ama cogunluga uyup kendine has muhappetler yerine modern ve alisilagelmis basmakalip bi uye olabilseydin bugun hakkinda iyi seyler yazilabilirdi sttr et moruk burdan cikinca sokakta seni goren

-aaa forumda kizlara sulu sakalar kisvesi adi altinda anketten ulasmaya calisan caylak degilmi bu demez kimse yardir o yuzden dunyaya 1 kere geliosun mevcut ortam romantiklerinden olamadin icin burda bi gonule giremesende en azindan bigun oltaya birseyin vurduguna sahit olucaksin elbet

Okadar dedim biraz komik , biraz gizemli ve kalinfontlu yazilarin olaydi bugun hersey daha farkli olurdu , neyse gidip sigara icim balkonda , esmiyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri