Üye sözlükte , alıntı kuralının kaldırılması

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Eski hali daha iyiydi bence .
Karşılıklı sohbete dönüştü tam anlamıyla .​

• Beğen
Tepkiler: 0
Üye sözlük başlığı ''Övün beni'' olarak değiştirilsin.

Şahsen hiç alıntı yapmadım, o şekilde tadı çıkmaz ki. Kimin ne düşündüğünü fazla takan kişiler duramaz cevap vermeden.

Ahla hanımın sözlüğü nerede, onu övmek istiyorum.

Çok sohbete dönerse o kısımları sohbet bölümüne taşırsınız. Azıcık çalışıverin canım ne olacak. Üye sözlükleri üyelerin dikili ağacı gibidir -hoş benim konumu açan arkadaş kökleri kuruttu ama olsun biz yaşatmaya devam ediyoruz- karışılmamalıdır. Zorunda olmadıkça müdahale edilmemelidir.

Ben üye sözlüğümde sadece kendimle sohbet etmeyi seviyordum... hep siliniyordu mesajlarım, hatta kilitlediler en son,yazmayim diye... oysa sözlük benim değil mi ya,ne saçma... yazmiyom artık, yasakta değil zaten...

• Beğen
Tepkiler: W
Burası sohbet platformu alintilari kapamak sacma olur. İnsanlar bilgiye burasi haricte ulasabiliyor her daim.
Birakin sohbetlerini etsinler makara yapsinlar. Cunku burasi daha cok gunluk hayatta yasanilan olaylari ya da acilan bir takim konulari konusmak icabinda makarasini yapmak yahut stres atmak icin kullaniliyor.Eger burasi hic bir sekilde bir birine onboard'dan cevap veremedigin bir yer olsaydi tamam derdim. Ama burasi sozluk degil forum yani dogasina aykiri.
Yine de siz bilirsiniz benim icin kapatilmasida acilmasida bir onem arz etmiyor yine bos yapip kufur edip stres atip cikiyorum.

Beğen geç.. övgüye övgüyle karşılık vermekte ne bileyim.. o senin güzel gören gözlerin canım balım.....

• Beğen
Tepkiler: 0
alıntı yasağımı kaldı artık serbest la herşey serbest.

Geri