Üye sözlük konusuna yorum yazdırmak için dm atan tip

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kahraman(lar)ımız bir şeyler kanıtlama derdindedir. Muhtemelen sosyal medya hesabında günde 5 defa story atmak yetmiyordur. Sürekli gündemde olmak, yazılan her mesajı üzerine alınmak, kimin kime ne yazdığını bilmek onların adeta bir yaşam mottosudur. Fakat aslında özgüvensizliğine yenik düşen ve ömrünün bir bölümünde muhakkak Alişan dinleyen tiptir(burası önemli). Kısacası erkeği meriç, kadını kezbandır.

Hayır güzel kardeşim, yazmıyorum. Yorumlamıyorum. Rahat bırakın bi ya, kibarlığı elden bırakmayınca virüsten betersiniz.

Benim için açılan üye sözlüğüne de yazan olmadi sende yazmadin ama yaa çok ayıp yaa üzüyorsunuz :emoji_no_mouth: jxjxjxj

Tanıdığın kişilere mesaj atıyorsan sorun yok ama bilmediğin birilerine atarsan başına iş alırsın.anlıyorum sıkıntıdan ne yapıcağını bilemiyorsun ama böyle boş şeylerlede uğraşıp sonrada başınızi ağrıtmayin derim.

böyle bi üye yoktur. on yıl önce falan belki varmıstır. konu cöp

Günde 5 defa story atıyormuş.

meriç ismini çok seviyordum yıkıldım : D

Paralı sözlük yorumcusu tutacağım, başlıkta işler kesat bu sıralar.

Üye sözlüğüne yazılıp alıntı yapıp cevap vermeyen tek kişi benim sanırım. İnsanlar neleri önemsiyor ya :) ama sözlüklere yazmayı seviyorum, önce iyi şeyler yazıp sonra kötü olunca çok zevkli oluyor.

Üye sözlüğüne yazılıp alıntı yapıp cevap vermeyen tek kişi benim sanırım. İnsanlar neleri önemsiyor ya :) ama sözlüklere yazmayı seviyorum, önce iyi şeyler yazıp sonra kötü olunca çok zevkli oluyor.

Hadi oradan bahsedilen kahraman olduğunu itiraf etseneee ;p

Hadi oradan bahsedilen kahraman olduğunu itiraf etseneee ;p
No Pasaran bey ile ilginç bir şekilde ilk diyaloğu bugün kurduk, bir alıntı mesaj ile gerçekleştirilen bir iletişim oldu :) onun dışında iyi yada kötü bir diyaloğum olmadı.
Hayır mütevazı olmayacağım haha hanımcığım, ben zaten popüler biriyim :) ihtiyacım yok hani.

No Pasaran bey ile ilginç bir şekilde ilk diyaloğu bugün kurduk, bir alıntı mesaj ile gerçekleştirilen bir iletişim oldu :) onun dışında iyi yada kötü bir diyaloğum olmadı.
Hayır mütevazı olmayacağım haha hanımcığım, ben zaten popüler biriyim :) ihtiyacım yok hani.

Barbunya sağolsun demi ;p o olmasa nasıl popüleriten artacaktı jxjxjx takılıyorum sadece biliyorsun;d ama ben senin konuna yorum yaptım mı hatırlamıyorum..o kadar da popüler değilsin sanırım jxjdj

Bir bey bunun için bana dm atmıştı, şimdi yok buralarda

Barbunya sağolsun demi ;p o olmasa nasıl popüleriten artacaktı jxjxjx takılıyorum sadece biliyorsun;d ama ben senin konuna yorum yaptım mı hatırlamıyorum..o kadar da popüler değilsin sanırım jxjdj
Bana yorum yapmadın sen sanırım. Zaten komik yorumlar var :) ama hepsi değerli benim için. İyi yada kötü eleştiriler olabilir, herkesin baktığı pencere farklı oluyor hanfendisi.

Bana yorum yapmadın sen sanırım. Zaten komik yorumlar var :) ama hepsi değerli benim için. İyi yada kötü eleştiriler olabilir, herkesin baktığı pencere farklı oluyor hanfendisi.

Ayyy run seni pek bir efendi gördüm,hayır olsun ins. Jxjdh tabii orası öyle..herkesin farklı bir bakış açısı var zaten komik,eğlenceli olan yorumları okumak daha keyifli ;d

varyaaa sevdamı dağlara yazarım varyaaa eşliğinde üyeleri tehdit ediyorum.....yazmazsanız üzerinize turşu suyu sıkarım diyorum..

-alişanın dinlenecek şarkısı var mı diye gugıl amcadan destek aldım djkls-
pasaran bey siz bi açıldınız sanki..hayırlı cumalr.

Geri