Üye Sözlüğü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İçeriği ;
Buraları doldururum, yine gelirim

Kimse açmamış ben açayım dedim çok şanslıyım

Bu aralar hiç ilgi göremiyorum üye sözlüğü açtırmayı düşünüyordum bende.

Üyeler ;

Çok oyoson çok totloson sono olk soylo tonomostom bon ococoktom sonon konono.

Sevgiler Ssjsj

Son düzenleme:
Her zaman sade ve gerçekçi bir dilden yanayım şaşaya ve abartıya gerek yok

Çok çok iyi gözlem yapmam gerekiyor. Bazen bir kaç sene bazen daha fazla.

Kişiyi sevmem ya da sevmemem önemli değil. Sözlerimin duygularımdan arınmış olması, net ve gerçekçiliği daha etkili. Eleştirirken bile üslubumu bozmamak adına çünkü o kişiyi biçmek için yazmaya kalkarsam bu belden aşağı olur. Yanlış

Özgürce yazmalıyım. Bazen insanı bir satır anlatır bazen paragraflarda..

Seni de gözlemliyorum. Emin olduğumda, zamanı geldi dediğimde yazarım Serçe Hanım : )

Çok çok iyi gözlem yapmam gerekiyor. Bazen bir kaç sene bazen daha fazla.

Kişiyi sevmem ya da sevmemem önemli değil. Sözlerimin duygularımdan arınmış olması, net ve gerçekçiliği daha etkili. Eleştirirken bile üslubumu bozmamak adına çünkü o kişiyi biçmek için yazmaya kalkarsam bu belden aşağı olur. Yanlış

Özgürce yazmalıyım. Bazen insanı bir satır anlatır bazen paragraflarda..

Seni de gözlemliyorum. Emin olduğumda, zamanı geldi dediğimde yazarım Serçe Hanım : )
Fikirlerimiz uyuşuyor arkadaşım özgürce yazmak çok iyi sürü psikolojisi değilde.

Objektif biri oldugun için yorumlarını ciddiye alırım :d teşk ederim

Konular konular

Cok emin oldugum 2 kisinin uye sozlugu disinda yazmadim. En az bir cetrefilli olay gecirip, karsidakinin tavrina bakmam gerekiyor. Zaten ben insandan anlamam, yazdiklarina bakarak bir kisilik analizi cikartamam. Genelde diger kisilere olan tavirlarindan, ozellikle de arasi kotu olan kisilere yaptiklarindan az cok uzak durup durmamam gerektigini anlarim. Insan sevmedigim icin de pek sorun olusturmuyor bu durum .p

Cok emin oldugum 2 kisinin uye sozlugu disinda yazmadim. En az bir cetrefilli olay gecirip, karsidakinin tavrina bakmam gerekiyor. Zaten ben insandan anlamam, yazdiklarina bakarak bir kisilik analizi cikartamam. Genelde diger kisilere olan tavirlarindan, ozellikle de arasi kotu olan kisilere yaptiklarindan az cok uzak durup durmamam gerektigini anlarim. Insan sevmedigim icin de pek sorun olusturmuyor bu durum .p

shini üç kişiye yazdın kdksjs

Son düzenleme:
Enee kimdi digeri ya kllhgk Anna miydi? Haha yalanim da ortaya cikti jklgfj

kdjsj aynen yavrum. w, anna, lari dkdjs. ahahkdk. benim hatırladığım bu... BİZDE HER ŞEY KANITLI shini hanımffss. yok, az yazdığın için dikkatimi çekiyor

@No Pasaran utanmalısın. np, coolumsu'nun üye sözlüğünü sen sildin. unutmadık, unutturmayacağız, devrimci genç-.-

Ekli dosyalar

• images-5.jpeg
    images-5.jpeg
    44.8 KB · Görüntüleme: 5
  • Üzgün
Tepkiler: ne
yanlış yorumlanmış bir müessese, vergi kaçırıyor.

Benim de vardı bir zamanlar. Allah affetsin bazı yorum yapanları hatırlamıyorum bile lskdfjsdl
O yüzden yarın hayatınızda olmayacak insanlar için abartıya gerek yok :d

herkes benim gibi nankör olmayabilir tabi

@No Pasaran utanmalısın. np, coolumsu'nun üye sözlüğünü sen sildin. unutmadık, unutturmayacağız, devrimci genç-.-
İyi ki Japon değilim, yoksa şimdiye harakiri yapmıştım. Zira ömrün boyunca “coolumsunun üye sözlüğünü silen adam” olarak anılmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. :d neyse ki utanmazın biriyim de insan içine bir şey yokmuş gibi çıkabiliyorum :dd

• Kahkaha
Tepkiler: Sux
Geri