Üye kaybından korkan site sahibi

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Küçük ve orta büyüklükteki forumlarda görülür.
Her türlü yalakalik ve forumda tutma çabaları olur.
Avatar falan hediye eder canım cicim falan der.

Kaybetmekten korkmak yerine, sırf üye olduğu için değer verseler daha güzel olur dedirten durumdur. :) O tarz yalakalıkların yapıldığı forumlar eğer biraz yükselişe geçseler çok rahatta o şımartılan üyeleri siler atarlar. Sonuçta çıkar ilişkisi bitmiştir artık.

Ben bu foruma tesadüfen üye oldum. Burada, bu anlattığın tarzda bir şeye rastlamadım. İlk zamanlarda burada da yapılmış mıdır falan o kadarını bilmem ama bu forumda pek yeni üyeler şımartılmıyor. :) Hatta tam tersi.. :d

Tam tersine tankla topla elde ne var hücum ediliyor. :D Yeni üyelere karşı bir sevgisizlik var. Genel olarak bir ön yargı var. Keşke biraz da şımartılsak hiç fena olmaz aslında :p

Başka siteleri hortumlayarak geçim sağlarlar genelde.
Reklamlarıyla gelen üyeler kişisel ve yönetimsel şuursuzluklarını görünce kalıcı olmaz.
Forum anlayışları birileri üzerinden ego tatmin etmek olduğundan yerlerinde sayar, zamanla birbirlerine girip sanaldan silinirler.

Bel altı konulara izin verirler.. Der çıkarım.

Menfaati karakterinden önde gidiyor tabi

Kendi ğißi oLamayan , değişik türLere ßuLaşan Türdür.

Her forum sahibi çekinir üye kaybından. Üye olmayınca forumun bir manası kalmaz çünkü.

Emrenin böyle bir kaygısı yok, arkasındaki gücünde böyle bi kaygısı yok.banladıklarını kapıdan kovuyu bacadan tekrar giriyorlar.bu forumu beğenmediklerini her defasında dile getirip forumdan çıkmıyorlar.[/FONT]

ne oluyor onlara ? her 3 ayda bir forum açıyorlar, ona buna yalakalik yaparak ayakta kalmaya çalışıyorlar ama olmuyor

Bence hepsi korkar. Üyesiz forum mu olur. :)

pek dikkat etmedim
sitemde olmadı

Bence burası oturmuş bir forum üye sıkıntısı yok bir çok foruma üye olmadan hiçbirşey göremiyorsun burda üye profillerine bile bakabiliyorsun

Üyeler umurlarında değildir konusu kaç hit almış ona bakarlar :D:D

P0an19.jpg

Bence bu forumun üye kaybından ziyade yönetici kaybısından korkmalı, yönetici yok mk.​

Tüm üyeleri banlanıp, sene de bir iki ileti paylaşılan Forumlar da var.

Burada yok öyle bir korku , çatır çatır banlıyorlar adamları :O

siteyle ilgilenen kaldı mı da üye kaybından korkan yönetici olsun ayol?
gözlerimi de kıstım, göremiyorum kimseyi..

Geri