Üye fotoğraflarına bakıp beğenmediği halde çok güzelsin,çok yakışıklısın demek.

Konu sahibi son olarak 1741 gün önce görüldü
Neden korkuyorsunuz :d

Sirf laf olsun diye soyleyenlerin sayisi 1-2 den degildir ki yakışıklısın ya da güzelsin demek için dehşet olması gerektiğini de düşünmüyorum. Göreceli kavramlar bunlar.
Sen söyle bakalım kimden bahsediyorsun burada? Korkusuzsun madem ;d

Ben begenmediklerime guzelsin yakisiklisin derim.
Begediklerime de cok tipsizsin cirkinsin derim.
Zaten begenildigini duymaya ihtiyaci yok onun farkinda guzelliginin ama guzel olmayanin var
o yuzden boyle yapiyorum
ben her zaman ezginin yanindayim. :hıı:

bu başlığı başka yerden aldım konuyu açtım..
bu forumda 3,4 kişinin resmini gördüm onlarda yakışıklı ve güzeldi :k1:

Neden korkuyorsunuz espiriydi anlıyana tabi ki :d

Bence herkes güzel/yakışıklı mesela, çekindiğimizi nereden çıkardınız? :cici:

İki seçenek vardır. Birincisi ya samimiyetinden en iyi arkadaşı olmasından ya da yorum yapan kişi gerçekten kişinin kalbi kırılmasın diye yazmasındandır :)

Ben kolay kolay guzel çirkin demem Allah sevdiklerinize bağışlasın derim genelde :)

ben yakışıklı olmayana yakışıklı demem,yakışıklı benim olmadıkça xd
Bu kişi muhtemelen forumun melek üyesidir,ay cnmm cok tatlısın
oy guzumm cok güzelsin .s böyle bi tip insandır işte xd

Acaba sizlerin ne düşündüğü o insanların umurunda mı? insanlar sadece sevdiklerinin sözlerini umursar diğerleri kuru gürültüdür.

Benim için erkeklerdeki yakisiklilik ikiye ayrılır İç Oğlanı ve diğerleri olarak sksj ona yakisiklisin demem ilah misin derim, sanat eseri falan derim. Birde şeyi fark ettim kimseye yakışıklı dememisim sanırım:/

ayyy hiçtebilenek dimem :ppp çikine güzel mi denir şeycim çikin çikindir ellam ya :pppp

herkes guzel yakısıklı üzülmesin kimse

şeey, bu forum da eskiden kalmadı değil mi? öyleyse profil fotoğrafına gerçek fotoğraflarımı koymadığımızı biliyoruz değil mi?

neeee - yoksa profil fotoğrafına gerçek fotoğrafını koyanlarda mı var??

Bi gün bende koyucm ve o gün herkes yalan söyleyecek

Beğendiği halde beğenmediğini iddia edecek

Olsun hazırlıyorum kendimi

Bu yüzden o konulara girmemeye özen gösteriyorum.

Ben begenmedigime guzelsin/yakisiklisin demedim, genel olarak karakterime aykiri zaten. Kesin anlasilir birseyler soyluyorum :D Ne kadar kolay benimle iletisim kurmak ya, canim kendim: ))

Geri