Uyarayım..!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Doğu bölgelerimizde, özellikle Ege, Marmara Akdeniz bölgelerindeki büyük işletmelerin üretim tesisleri açmaları sağlanmalıdır. Bu sayede maalesef ekonomik ve sosyal gerekçelerle negatif gönder ayrımcılığa maruz kaldığı yalanıyla kandırırlar insanlarımıza gelişim kalkınma ve eğitim alanının önü daha çok açılmış olacaktır. Özellikle eğitim ve çağdaşlaşmanın olmadığı yerlerde provokasyon ve kışkırtma olduğunu görüyoruz. Etnik ve kültürel kimliklere sahip olmamız, birbirimiz ile sosyal, ekonomik, akrabalık bağları ile büyük Türk milletini oluşturduğumuz gerçeğini asla unutmayalım. Özellikle yaz aylarında herkes denize girmek, eğlenmek, tatil gibi faaliyetler için denize kıyısı olan yerlerde yoğunlaşmakta. Ama şunu biliyorum ki; Doğu bölgelerimizde yaz aylarında çok güzel doğa ve Yayla turizmi yapılabilir. Bunun için de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde bu şekilde turistik merkezleri açılması önem taşımaktadır. Herkesin malumudur artık Dünya çok kutuplu bir hale geliyor Maalesef bu durumdan yararlanmak isteyen büyük yapılar(abd-ingiltere-almanya-rusya vb.), organizasyonlar(Yahudi lobisi) böl parçala Yönet taktiği ile ülkeler içindeki etnik kimlikleri kışkırtıyor. Niçin özellikle doğu bölgesini söylediğimi kastediyorsanız da şöyle söyleyeyim; Maalesef o bölgelerde yaşayan insanlarımız daha mutaassıp ve okuryazarlık yönünden biraz daha zayıf oldukları için bu türlü kışlık malların açık hedefi haline gelebilir. Rusya liderinin yaptığı açıklamada (kendi yaptığı istihbari çalışmalardan hiç haberi yokmuş gibi.) "Oradaki halklar kendi istekleri ile bize katılmayı istediler. Biz de hayır demedik bunda herhangi bir sorun yok.." demesi biraz düşünebilen Her insan için açık bir örnektir. Velhasıl kelam İşin özü, ülkemizin her bir metrekaresini aynı gelişmişlik, okuryazarlık, iş imkanı ve devlet mekanizması ile işletmek elzem olmuştur bunun bir an önce dikkate alınması gerekiyor.. Tabii bana göre.....

Geri