Üvey baba - Halil Güneşli

Konu sahibi son olarak 998 gün önce görüldü
F50747E4-C58F-4F7D-A2F7-177028A8DD70.jpeg
dökülmüş kır saçları, belertilmiş yuvarlak gözleri, boyu posu, endamıyla ideal aile babası..

2000 türkiye'sin de özgürlükçü ve feminist ruhu ile kadın erkek eşitliğini tümden savunup, karısının çalışmasına karşı çıkmamıştı. hemcinslerine örnek temsil edip, kadının toplumda ki yerini sağlamlaştırmasına ön ayak olmuştu.

biricik kızı fidan'a olan sevgisini, bir dediğini iki etmeyişiyle gösterip, tüm türk ailelerinin gönlünde taht kurmuştu.

karısına olan aşkını "sabriyeee" diye seslenişiyle bir nevi o'nun adında haykırmaktaydı.

dini hassasiyeti gereği; her akşam büyük keyif aldığı rakı sefasına ramazan ayı dolayısıyla ara verişi, bizi bizden almıştı.
bize dini o sevdirmişti..

öylesine eli açık ve bonkördü ki; kimsesiz, yersiz, yurtsuz lamia isimli bir kız çocuğuna kol kanat gerip evini açmıştı. sokaklar da kurda kuşa yem olmasına mani olup, güvenli bir hayat sürmesini sağlamıştı.

eğitime verdiği önemi lamia'yı okula göndermekle bizlere göstermişti. çünkü, o yüce fikirli adam biliyordu ki; çoban merkepsiz, insan mektepsiz olmazdı.

yine birgün bu haylaz kız lamia; soba bacasından çatı kiremitleri üzerine düşecekken, baba baba kurtar beni diye çığlık çığlığa kaldığında, hayatını tehlikeye atıp o'nu kurtarmıştı. çünkü baba olmak bunu gerektiriyordu!

tüm bu örnek aile babası halleri dışında bir de yamandı ki, "hanım ağa" kod adlı mafya bozuntusunun baskılarına göğüs gerip ailesini korumayı da ihmal etmemişti.

baba, koca ve örnek insan halil güneşli
ruhu şad olsun, sevgi ve özlemle..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamın her Lamiaaaaa diye seslenişinde ben korkardım ya. 9 - 10 yaşlarımın kabusu...

Nasil ideal baba anlamadim ki lamiaya yapmadigi kalmiyordu, ben mi yanlis hatirliyorum diziyi yoksa

Bu serefsizi unutmak mumkun mu. Sayesinde baba kiymetini anladik.

Ay içim karardı birden ,lamişin boncuk gözleri geldi aklıma :D
Üvey babanın atleti ve o çirkin picamaları sjsjdm

kendimi nbc gibi hissetim; benim bahtı kara, güzel ülkem. yaşattığın insanlara "ayroni" ya da "ironi" diye açıklamada yapmam gerekti : dddd

bi de mercan kolye vardı... nurseli idiz'i şimdi görsem yine korkarım. ne travmalar yaşamışız... neyse ki sonra kötülerin düşmanı iyilerle dost bücür cadı ve annesi şehriye geldi de içimiz ferahladı...
şehriye ne hakket ya....

bir atmin gözlerini belerttiği görseli eklemiş : ddddd

Arif özel üye oldun diye de her konuda sana özel açıklama bekleyemezsin yani... bu öyle bi şey değil...

Arif özel üye oldun diye de her konuda sana özel açıklama bekleyemezsin yani... bu öyle bi şey değil...
Özel üye olunca her şey bana özel olmuyor mu yani?
bana böyle bir bilgi gelmedi, sen özelsin, sen birsin, sen sensin be işte! diye övüldüm hep.

Neyse erken fark ettin ve beni kendime getirdin.... :(

Geri