Üvey anneme savaş açmalımıyım?

Konu sahibi son olarak 3799 gün önce görüldü
Üvey annem medenice konuşmayı bilmeyen,hiçbir konuşmayı sessizce gerçekleştiremeyen, karaktersiz sıfatına en çok yakıştırdığım kişidir.arada sırada bilgisayara takıp oyun oynadığım oyun kolumu alıp yatağımın minder yerinin altına koymuş ve haberim yok uyudum kalkıp yerini sorduğumda yatağının altına koyduğunu söyledi baktığımda paramparçaydı,discovery cep telefonunun soketini yeni yaptırdım. salonda şarja takıp koltuğun üstüne koydum bu koltuğun altına bakacağım bahanesi ile çat açar ve gerilmiş halde şarja takılı telefonuma can çektirir.bunlar sadece bazıları.ben onun huyuna gitmek için elimden geleni yapmama rağmen o beni çileden çıkarır.bu tımarhaneden çıkmama 4 buçuk ay var şimdi bu süre içerisinde savaş açıp hayatı zindan etmelimiyim o şahısa yoksa hesaplaşmayı diğer tarafa mı bırakmalıyım?

Sende bazi esyalarini ortada birakma : )

~
Ne parfümü be insan güven kokmalı..

Sen üvey annene değil de hayata savaş aç derim. Biran önce yuvadan uç, anlattığın durum sana bir fayda sağlamaz.

lanet olsun lanet olsun çıldırmak üzereyim

Ne çektin be gitanes :D şaka bi yana herkes ettiğini bulur, sen dogru bildigin yoldan sasma derim..

Savaşlar güzel bitmez ^^

Az kalmış , sabret ^^

Kötüyle kötü olma. Zor bir durum. Dışardan anlamak illaki güç.

Ne çektin be gitanes :D şaka bi yana herkes ettiğini bulur, sen dogru bildigin yoldan sasma derim..

ama öyle bir intikam ateşi kapladı ki içimi acı çektiğini görmek istiyorum bir tarafımda sakin olup iyi olma hallerime devam etmemi söylüyor iğrenç bir çelişki içindeyim.

Bence evden kaç..

ama öyle bir intikam ateşi kapladı ki içimi acı çektiğini görmek istiyorum bir tarafımda sakin olup iyi olma hallerime devam etmemi söylüyor iğrenç bir çelişki içindeyim.

Yaptigi kotuluk ve fesatligi yaradana birak gitanes. En adil ve uygun cezayi o verir vakti zamanı gelince ;) sadece sabret zaten 4 ay kalmis..

Diğer üvey anneler çocuklarına yemek vermiyor dövüyor şiddet uyguluyor. Senin ama dahada büyükmüş derdin, tüm teknolojik aletlerini kırmış Allah kolaylık versin ne diyim .

belki sevgisini böyle gösteriyordur..

Diğer üvey anneler çocuklarına yemek vermiyor dövüyor şiddet uyguluyor. Senin ama dahada büyükmüş derdin, tüm teknolojik aletlerini kırmış Allah kolaylık versin ne diyim .

bana dediğin şeyleri yapamayacağı kadar büyügüm.küçük olsam emin ol daha kötüsünü yapardı.

fkr vermicm bnu kendi içnde halltmelisn die düşünyorm hakknda hayrlısı ve en güzli olsn ve dilermki herhngi bi davrnşndan ve söznden ötürü pşmnlk duymazsn

Vicdanını kaybetmemiş olman gayet çok güzel bir şey. Sabreden derviş, muradına ermiş derler. 4 ay varsa sabır et derim. Hayat herkese gülmüyorur maalesef. Evden kaçma vesaire bunları düşünme. 4 ay dediğine göre okuyacaksin sanırım. Okuluna git ve kendi ayakların üzerinde dur. Amaşuan sabır et olur mu..

Ve Tanrı öyle insanları cennete almaz, emin ol.

Peygamberimiz Hz Ali,ye sormuş sana kötülük yapana sen ne yaparsın diye iyilik yaparım demiş. Kötülüğü kötülüğü kötülük ile halledemezsin. Bu arada lanet okumassan senin içinde çok çok iyi olur. İleride sen anlamazsın ama çok zararını çekersin. Allah yardımcın olsun zor bir durumdaymışsın.

Yemeklerine musil koy tuvaletten çıkamasın kahve yapıcam içimden geldi de içine tükür şampuanının içine tiner dök biraz ohh daha seçenek çok.. :D 4 ayda keyfini çıkar bence ortamın..

Benimde annem üvey arada bir zitlasiyoruz ve aşırı sinirim bozuluyor He çocukken bulunduğu ortamda bile varlığı beni gererdi.. kurduğu bi cümle bile resmen batardi başta onu çok disladim sonra varlığına alıştım bana ters davrandiginda bile ona cevap be vermiyordum.
Bi gün en sevdiğim ayakkabimi giymiyorum zannedip atmisti. .
Bildiğin olay çıkardım
Günlerce konuşmadık
Aynı odaya girmedim yemek masasına oturmadim..
sinirimden agliyordum sonuçta babam in üzülmesini de istemiyordum.
Yaşım ilerledikçe hiç bi etkisi olmadı üstümde ha bu arada yine kavga ediyorum aslında ama takmiyorum da açıkçası. .
Bu arada evi terk et diyenlere kulak asma 3 kez evden ayrıldım 3. de de kendisi beni arayıp Özür diledi .
Yani sen ne kadar umursamaz olursan ve kendi özel alanını korursan bence bir yerde duracak.

Esyalarini topla yani cekmecene falan koy ve uyar ama ciddi şekilde uyar.

Mesela annem artık bana sormadan hiç bir esyama dokunmaz.

Ve kendisini seviyorum aramizda bi kan bağı olmasına gerek yok sende sevmiyorsan bile saygı duyabilirsin:)

Geri