Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galiba büyüyoruz be çocuk .
Her acıdan , bir acı tat alıp büyütüyoruz yorgunluğumuzu .
Her gecen gün vazgeçişlere el atan benliğimizi en sonunda kaybediyoruz .
Ve bir cemüer gibi donup duruyoruz ayni sahneye .
Yorgunluğumuzu , kırgınlığımızı, üzüntümüzü anlatan tek kelime: y a l n ı z l ı k oluyor galiba.
Kisi yoruldukça daha çok yalnız kalmaya alışıyor . Kişi yalnızlaştıkça kendine susar oluyor .
Ki ben cümle fakiriyim şu günlerde .
Günün her anında beni düşünmediğini bilirim.
Ama ben gözümü her açtığımda,
Canımı yakmak için fırsat kollayan güne,
Ve her yumduğum da gözlerimi,
Gelecek günün getireceği sıkıntılara, Seni düşünüp uyanıp,
Seni düşünüp uyumayı, İbadet kabul ederim.
Seni kimler böylesine hissiz, umarsız birisi olmaya zorladı?
Yaradılışında olduğuna inanamıyorum bir türlü.
Düşün, hala yakıştıramıyorum sana tüm bu yaptıklarını.”
“İşte sen o kadar güzelsin
Ve ben o kadar karanlıklar içindeyim ki;
Şunlar ellerindir diyorum, Tutamıyorum. Şunlar gözlerindir diyorum, Bakamıyorum. Düşün kahrımdan ölmeliyim artık, Ölemiyorum.”
“Kimseyle konuşmuyorum. Böyle daha iyi oluyor sanki. Bir anlamı olduğundan değil. Konuşamadığımdan da değil. Canım istemiyor sadece. Aslında canım isterse bir saksı bitkisiyle hava durumu hakkında bile konuşabilirim.
Ama hiç canım istemiyor işte. Sahiden de hiçbir şey söylemeden susarsam ne demek istediğim anlaşılabilir mi ki?”
"Sorarlarsa ‘ne iş yaptın bu dünyada?’ diye, rahatça verebilirim yanıtını: ‘Yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyar insanın arasına doğdum ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından…"
Güçlü insanlar, mutlu gözükürler. Mutsuz olsalar bile.
Güçlü insanlar, gülümserler. Canları yansa bile.
Güçlü insanlar, umursamazlar. Umursamaları gerekse bile.
Güçlü insanlar, affederler. Affetmek istemese bile.
Güçlü insanlar, pes etmezler. Yorgun olsalar bile.
Ve güçlü insanlar, kırılmamış gibi yaparlar. Paramparça olsalar bile..