ütü yapmak

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Temiz ve düzenli olan her şeyi severim.Ütü de buna dahil.

Terapi gibi bişey. Bütün gün yapabilirim.

İlk ütü yapma fikrini bir obsesifin bulduğunu düşünüyorum. Hayır kim durup dururken elbiselerimiz düz olmalı gibi düşünür ki. Üzdünüz kalenderleri.

Sevmediğim işler vol.3. Gömleklerin kollarını ve pantolonları çift çizgi yaparak bu işten kurtuluyorum.

kışın gömleklerimin ceketin ön kısmında sadece gözüken kısımlarını ütülemek suretiyle "bug"unu bulduğum işkence

Sürekli takım elbise giymek zorunluluğu olan biri olarak sürekli yaptığım ve bazen gına gelen iştir. :)

İlk birkaç yorumun ütü sevenlerle dolması beni biraz üzdü sonra kendime geldim. Her şeyi yapayım ama benden ütü istenmesin... Ben ütüyü en iyi ergenlikte saçımı düzlerken kullanıyordum. Ne pis kokardı bee,bi de güzel olduğuna inanıyorduk manyak gibi.
Özetle ütü iğrençtir.

Üstteki üye, gözümde şu an en haklı üye fjdn

İlk birkaç yorumun ütü sevenlerle dolması beni biraz üzdü sonra kendime geldim. Her şeyi yapayım ama benden ütü istenmesin... Ben ütüyü en iyi ergenlikte saçımı düzlerken kullanıyordum. Ne pis kokardı bee,bi de güzel olduğuna inanıyorduk manyak gibi.

Özetle ütü iğrençtir.
Bir kıvırcık olarak bu dramı bende yaşadım. Saçlarımın hep düz olmasını isterdim tabi o zamanlar keratin filan bilmiyoruz. Arkadaşlarım biz ütülüyoruz gel seninde saçını ütüleyelim düz olur dediler ve koyun gibi yattım önlerine. Saçı düz tutmakta o kadar zorlandılar ki onların eli benimde kafa derim yandı [emoji19] acısını şuan hissettim.

malumunuz genelde spor giyindiğimden
ütü olayı uzun sürmüyor
bazı şeylerin kısası makbüldür

Canım isterse güzel ütü yaparım ama çoğu kimse için sıkıntılı iş.

Hiç sevmiyorum ama mecburen yapmak lazım çoğu zaman

Sevmeyerek yaptığım şeylerin başını çekiyor.

Ev işleri konusunda en memnuniyetsiz ve huysuz olduğum konu, nefret ederim.

Terzilere günlük ütületip ay yoruldum diyen bile vardır..:sirit:
Aklıma bir söz geldi ama yazmıciğim..

Geri