Ütünün su koyma haznesine kolonya döküp, yüzüne sıkan kimse yok mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplantı ya da davetlerde bir süre oturmak gerektiğinde üstün kırışabiliyor ve kat kat olan kırışıklığı kısa sürede açıyor.Yillardir kullanirim ozellikle tatilde yolculukta. Ben bi yere koyup yapmiyorum kiyafet uzerimdeyken yapiyorum.
Evet ben kokusunu da seviyorum .) Turkiyede yok saniyordum ama varmis bundan sonra giderken goturmem. Boyle goturdugum bir kac deterjan ve ilac var orada olmayan, su meshur sari guc denilen seyi yillarca tasidim bizimkilere kabus gibi hepsi istiyordu haha, bu sene de rutubet spreyi istediler, eger o da piyasaya cikarsa cok rahat edicem .)Toplantı ya da davetlerde bir süre oturmak gerektiğinde üstün kırışabiliyor ve kat kat olan kırışıklığı kısa sürede açıyor.
Rutubet spreyi derken küf giderici sprey galiba ve Koçtaş'ta gördüm diye hatırlıyorum ancak emin değilim.Evet ben kokusunu da seviyorum .) Turkiyede yok saniyordum ama varmis bundan sonra giderken goturmem. Boyle goturdugum bir kac deterjan ve ilac var orada olmayan, su meshur sari guc denilen seyi yillarca tasidim bizimkilere kabus gibi hepsi istiyordu haha, bu sene de rutubet spreyi istediler, eger o da piyasaya cikarsa cok rahat edicem .)
ülkemizi karalama, ülkemizde her şey var çok şükür.Evet ben kokusunu da seviyorum .) Turkiyede yok saniyordum ama varmis bundan sonra giderken goturmem. Boyle goturdugum bir kac deterjan ve ilac var orada olmayan, su meshur sari guc denilen seyi yillarca tasidim bizimkilere kabus gibi hepsi istiyordu haha, bu sene de rutubet spreyi istediler, eger o da piyasaya cikarsa cok rahat edicem .)
Denemeni tavsiye ederim, aniden ütü gerektiren durumda ve seyahatlerde çok işe yarıyor.Hiç kullanmadım.
o ütü sıcacık basılacak, buharlar foşurdayacak
Birkaç kişiden daha duydum ve zemine gelmeyecek şekilde kullanmak gerekiyor.Güzel bir ürün... Birkaç kere kullanırken yere de geldiğinin farkında olmadığımdan kayıp düşmüştüm....Nazar sanmıştım üründen kaynaklıymış...
İlk sayfada video olarak ekledim, Yumoş kullanıyorum.Link lütfen....