Ütü spreyi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kırışıklık çok fazla değilse ve zaman da yoksa oldukça pratik bir çözüm ayrıca parfüm olarak da rahatsız etmiyor ancak yine de vakit varsa bir süre havalandırmakta fayda var.

Ben ütü spreyinin ne olduğunu anlamadım Lefty. Az kırışık elbiselere bunu sıkınca ütülenmiş gibi mi oluyor?

Ben ütü spreyinin ne olduğunu anlamadım Lefty. Az kırışık elbiselere bunu sıkınca ütülenmiş gibi mi oluyor?
Evet, kırışıklık kayboluyor. Yoğun kırışıklıkta da birkaç sefer üst üste denendiğinde yine olumlu sonuç alınıyor ancak ben acil durumlarda kullanıyorum.

Ütüleri ben yapıyorum. Hanıma dedim "işte ülkede bilim bu yüzden ilerlemiyor, bilimadamına ütü yaptırıyorsun".
Cevap ne?:
"Ya bırak allasen, ütü yapmasan sanki bana atom parçalayacaksın"

Hiç saygı kalmadı arkadaşlar tıbba :(

Ütüleri ben yapıyorum. Hanıma dedim "işte ülkede bilim bu yüzden ilerlemiyor, bilimadamına ütü yaptırıyorsun".
Cevap ne?:
"Ya bırak allasen, ütü yapmasan sanki bana atom parçalayacaksın"

Hiç saygı kalmadı arkadaşlar tıbba :(
Sprey kullan sen de.:) Fark etmez belki:)

o ütü sıcacık basılacak, buharlar foşurdayacak

Zeminin üstünde yapmayın yağ dökülmüş gibi kaygan oluyor onun dışında gerçekten çok iyi düzleştiriyor:3 ayrıca miss kokulu ütülemeden önce sıkıp üstüne ütü yapıyorum jilet gibi oluyor kıyafet parfümü olarak da kullanıyorum aldığım en iyi ürün listesinde <3

Acil durumlarda çok işe yarıyor ayrıca bazı kumaş çeşitlerinde ütü yapmışsınız kadar etkili ve yumuşatıcı parfümü ile aynı esansa sahipler.

Daha da 45 derecede ütü yaparsam masaya yatırın ütüleyin beni. Bu ne arkadaş deli miyim neyim. Terzi ne güne duruyor. Benim için kışa kadar ütü olayı bitmiştir.

Geri