Utandım ..Hemde çokkk..

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
tumblr_o145cuoAKw1sxbj7qo1_540.jpg
tumblr_o145cuoAKw1sxbj7qo4_540.jpg
tumblr_o145cuoAKw1sxbj7qo3_540.jpg
Arkadaşlar yayalım yardımlaşalım.
ANKARA / KEÇİÖREN .
Çocukların ayağında ne çorap var nede üstelrinde doğru düzgün kıyafet.Evlerinde eşya namına hiçbirşey yok. Evin ne dogru duzgun kapısı var ne de penceresi. Esya desen hic yok…. Dillerinde “ Allah'a şükür” sözü …. Sizler de Allah rızası için bu aileye yardımcı olun.Çocuklarınızın, kendinizin giymediği kıyafet, (özellikle kışlık kyafet, mont şapka çizme, bot, atkı vs) battaniye kıyıda köşede duran kullanmadığınız eşyalarınız varsa bu aileye yardımcı olmanızı rica ediyorum. .Kendinizde gidip görebilirsiniz ailenin durumu.
ADRES : KANUNİ MAHALLESİ ÜMİTOVA CADDESİ 875 SOK. NO:48 KEÇİÖREN-ANKARA
BABANIN TELEFONU 0536 496 95 63

UTANDIM HEMDE ÇOK....

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Medya hesaplarına bu durumu yazabilirsiniz. İlgileneceklerdir.

Keşke hepsine yetişebilsem, hepsine...

Allah yardimcilari olsun. İnsallah en kisa surede yardimlar ulasir fakat ben kiziyorum sa bu duruma.

Arkadas imkanin yoksa neden cocuk yapiyorsun ve boyle eziyet ediyorsun?.

Bunu hic anlamiyorum

Classiic kardeş, bir insan bu tarz bir duruma sonradan da düşebilir. Kaldı ki birini dünyaya getirmek veya getirmemek tamamen bir insanın elinde değil. En iyisi kınamayalım, durumlarının düzelmesi için dua edelim.

Classiic kardeş, bir insan bu tarz bir duruma sonradan da düşebilir. Kaldı ki birini dünyaya getirmek veya getirmemek tamamen bir insanın elinde değil. En iyisi kınamayalım, durumlarının düzelmesi için dua edelim.

Kardesim ben kinamiyorum.

Tabikide hayat ne getirir bilemeyiz. Bugun durumumuz iyiyken yarin hersey degisebilir.

Ben sunu diyorum konumuz sadece bu kardeslerimiz icin de degil. Tabikide el uzatip yardim edecez. Fakat ben suan bekar halimle isim gucum saglam olmadan evlenmeyi bile dusunmezken bazi kimseler hic umrunda olmadan cocuk bile yapiyor ve aldigi esi de cocugida sefalet icinde yasiyor. Neyin kafasina gore yapiyor bunu.

Mesela afrikadaki acliktan bi deri bi kemik kalmis cocuklar da oyle. Arkadas madem durum sıkıntili neden cocuk yapiyorsun? Elimizde degil diyorsun da. Bence elimizde.

Yanlis anlasilmasin ben bu duruma sonradan gelenlere demiyorum, bu durumdakilere diyorum.

Yani simdi ben suraya zengin parasiyla fakir karisiyla oynarmis yazicam acimasizmi olacam. Ya bilmiyorum ama Allah korusun hepimizin basina gelebilecek bi durum bu ama cocuklar yapilmasi ve bu sekildeki hayata mahkum birakilmasida pek fakirlikten gelmiyor

Ha ayrica yardim etmeye calisicam lakin benim senin onun bunun yardimiyla nereye kadar bilemem.

Melih Gökçek ilgilenmeli. Bizim yardımımızla olabilecek bir şey değil.

utanılacak bir şey yok. yoksulluk sınırının 4512 tl, açlık sınırının da 1385 tl olduğu bir ülkede, asgari ücretin açlık sınırının 80 tl altında olmasına mutlu olan insanlarımız mıdır utanması gereken ? zannetmiyorum.

Geri