Büyütülecek bir şey yok.
Süreleri biter ve geri dönerler. Bence 2 problemin çözülmesi gerekiyor. Birincisi üyelerle ilgili ve diğeri forum yönetimiyle alakalı.
Üyelerin gerçek hayatta sarf edemeyeceği cümleleri, hakaretleri, üstü kapalı tehditleri forum içerisinde sadece sanal bir mecra diye bu kadar kolay sarf etmemesi/edememesi gerekir. Mesela bu kadar kolay iftira atmasınlar insanlara. Karşı karşıya gelsek benimle üç cümleden fazla konuşamayacak kişilerden bir sürü hakaret yedim ben üstü kapalı. Neden? Ne biliyorsun sen benim hakkımda? Etiketleyip hakaret etseydin mesela? Öyle dümdüz. Hayır öyle reele dökülebilir çünkü iş. Çünkü hakaret edemezsin öyle kolay gerçek dünyada. Ya da pm atsaydın sorununu çözmek için? Hayır gürültü seviyorsun çünkü.
Öyle kolay çıkmamalı bazı cümleler klavyeden, anlatabiliyor muyum?
İkincisi yönetim açısından. Etrafta Murat'tan başka yetkili yok. Olanı eğlencesine bakıyor -ki bence en iyisini yapıyor- , ya da ortada bir sürü kalpli konu açılıyor :ask:
Adam ne zaman ban atsa, bir sürü şimşeği üstüne çekiyor. Tamam Murat kolay bir karakter değil. Ama en çok emeği ve zamanı da o veriyor bu foruma eğriye eğri, doğruya doğru. Mesela yapsanıza tekrar Mesut'u yetkili? Emre nabıyon arkadaşım sen, gelsene biraz buraya :parti:
Ayrıca, üyelerin ban sebebini açıklayan bir konu düzenlenebilir. Eskiden bunun bir sekmesi vardı, onun gibi. Yoruma kapalı bir konu olabilir.
Her şey bir yana, şahsi kanaatim bu tarz platformların eğlence ve paylaşım platformu olarak kalması. Kimseyi germenin bir manası yok. Durup dururken bilenmenin de bir manası yok. Hadi bir kişiye karşı olumsuzsun, bende de var öyle üyeler. Ben pek çok kişiye bayılmıyorum, okumazsın ilgilenmezsin. Ne bileyim ya, normalde böyle yapmıyor musunuz siz? Normalde de sevmediğiniz adamı görmezden gelirsiniz olur biter.
Neysem, inş. okumuşsunuzdur, bence güzel şeyler de söyledim.