Yok ya at hadi bekliyoruz ama rrr leri bozmadan soyleo deilde ben soledim o sarkiyi dalga gecmicekseniz atim kaydi dhdhshhs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ya at hadi bekliyoruz ama rrr leri bozmadan soyleo deilde ben soledim o sarkiyi dalga gecmicekseniz atim kaydi dhdhshhs
istem disi oluyor kral R fetistinmi var yoksam Xd burdaydan layk at atip kaldiricam hemen xdYok ya at hadi bekliyoruz ama rrr leri bozmadan soyle![]()
neresi gzl sjjsjaja kaldirdimGüzel ama kızlar düşmeden kaldır bence
bu grupla 2006'da üni'ye gittiğim zaman yeşil bursalı kominist oda arkadaşlarım aracılığı ile tanışmıştım, ilk dinlettikleri parça "chop suey" idi. benimde senden istek parçam.Yarın size system of a down’dan eiaiooiaiaoeioa söyleyeyim
mission assigned……bu grupla 2006'da üni'ye gittiğim zaman yeşil bursalı kominist oda arkadaşlarım aracılığı ile tanışmıştım, ilk dinlettikleri parça "chop suey" idi. benimde senden istek parçam.
HAHAHAHAya ben seni yieeeriiiimmmmm seşlkkşlerw şu sesin tatlılığına bakın ya......
bu grupla 2006'da üni'ye gittiğim zaman yeşil bursalı kominist oda arkadaşlarım aracılığı ile tanışmıştım, ilk dinlettikleri parça "chop suey" idi. benimde senden istek parçam.