üstteki üyeyi tanımıyorum

Konu sahibi son olarak 3158 gün önce görüldü
yeğenim tanımıyorsan sen yazma, bırak tanıyan yazsın. o hayallerini susleyen forum kizi gelir de belki seni yorumlar dusuncesiyle ustteki uyenin hayallerini yikma.

Partner seçmede de sevdiği diyorlar yaa sinir bozucu yazın arkadaş nick :D

Jfjfjgjgjfjdjvjc "hayallerini süsleyen forum kızı" diyince aklıma bir Erkek üye geldi haybeden yorum yapmaya bayılan hahahaha:asd:
Sen çok yasa dayı kahkaha attım :d

Genelde eskiden sevgili olduklarında ''hayatımın anlamı, sensiz tuvalete bile gidemem'' deyip ayrıldıktan sonra sırf o konuya girip ona yorum yapmak için ''Tanımıyorum'' demek.

O zaman taniyinca yaz be kardesim zorun ne. Niye kendini yazmak zorunda hissediyorsun.

dayı alksdjfgmr :D
ben de müeddebi tanımıyorum mesela :T:

Hocu bak bu alemde iki şey yapacaksın: ya üstteki üyeyi tanımadığın halde bunu inatla belirteceksin ya da siyaset konularında mal mal siyasi parti amigoluğu yapacaksın. 10 senedir öğrenemedin şunu :/

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen biri bana şöyle yazdı "I don't know"

ben de ona şunu yazdım "tonomoyorom"

Allah sizi bildiği gibi yapsın, şunu da yapın da tam olsun: "Galatasaraylıymış"

Fenerbahçeliymiş"
"Takım tutmuyormuş" Örneğin avatarda kedi var, "kedileri seviyor olmalı"
avatarda spor ayakkabı var: "sportmen bir kişiliği var"

hepinizden tiksiniyorum kfjsadhf

"Tonomoyorom" yazanlari camasir sularina batirip batirip cikarasim geliyor :d

yegenim yillardir bu konunun açılmasını mı bekliyordunuz ne?

ihtiyar aynı yorumu yapcaktım meğer herkesin kanayan yarasıymış diye sen benden çok yaşayacaksın.

Geçenlerde (iki üç ay kadar oluyor) üstteki üyeyi tanımadığını yazan birine üsttekini tanıyıp tanımadığı önemli değil diye yazmıştım, konuya giren 3. üye bana "arkadaşı tanımıyorum ama iyi birine benziyor" demişti, resmen kara mizah gibiydi.

Güzel bi konuya değinmişsin emmi, öğreteceğiz kafalarına vura vura.

Geri