üstteki üyeyi tanımadığı halde oynayacağım diye konuya dalan dalgıç

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası forum, ne yapalım yani eşimi dostum mu foruma kayıt ettirip, üsteki üye hakkında ne düşünüyorsun, üsteki üyenin en belirgin özelliğini mi tartışayım forumda. Kısacası bence gayet normal tanışmak için tanımadığın kişilerle oyun oynmak kadar doğal bir şey yok Forumlar da. çokta şeapmayın bence bu konu daha komik

Tanımıyorum diyolar ya çok uyuz oluyom tanımıyosan niye yazıyon lan :T:

Bazılarıda alttakine kendine yorumlatmak için saçma sapan şeyler yazıyor ;papapPp

Tanımıyorum yazınca ne kadar çok kişi sinir oluyormuş, öğrendiğimiz iyi oldu.

tanımıyorum ama canım oyun oynamak istiyor kimseyi de tanımıyorum dolayısıyla tanıdığım biri gelemez şimdi napacuk?
bu kadar takılmayın forum oyunlarında sohbet bile ediliyorsa, tanımıyorum'a devam :p

Sessiz ve kendi halinde diyin tanimiyorum yerine. [emoji14]

Herkesi tanıyanlar da 1 ipucu 1 üye'de patlıyor sevdikleri arasında seçim yapamıyor mecburen "ikiside" diyor bu da onun gibi bişey.
Forumdakilere çay ısmarlamada kahve ısmarlayanını mı ararsın, oyunu bırakıp sohbet edenini mi ararsın :p herşey doğru bi tanımıyorum yanlış.
Anlamsızca benimsedim bu konuyu ya :D

Edit: Alıntı yasakmış

Renkli, renksiz, avatari soyle, imzasi boyle de diyebilirsiniz .p

Bir de hep ayni seyi soyleyenler var :T:
Yaraticiliktan uzak insan evlatlari sizi

Kim kimi taniyor ki zaten hepimiş birer yabanci degilmiyiz
o zaman bende bir dalgiç sayilirim. Dalmayi zaten cok severim.

Antipatik ya da sempatik olup olmaması dalgıcına göre değişendir. Bazıları yapınca bunu antipatik olmuyor. Mesela, W bir keresinde gitti, "tonomoyorom" yazdı jdkdsajfdsk Gerçi o bir tepkiydi :sırıt: Neyse mesela W, sözünü ettiğim durumda tatlış bir dalgıç :T:

Üye olduğu gibi o tanımlamalı oyunlara dalıyorsa, mutlaka onu rezil eden başka üyeler çıkar. Bakın bu rezil olacak daha doğrusu trollenecek dalgıçtır. O yüzden önce, "şu an dinlediğin şarkı", efendime söyleyim, asansörlü iğrenç oyun, birazdan ne yapacaksın falan gibi oyunlarda takılması tavsiye edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri