üstteki üyeyi tanımadığı halde oynayacağım diye konuya dalan dalgıç

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üye :Pp
düğünde çalan oyun havasını bilmeden piste atlayan misafirler gibisiniz:sunabak::alaluya:
:ee: bu da çiftimiz :D

tanımıyorum diyerek atlayış yapan bütün üyelerin bana saldırıya geçeceği konu başlığı :Pp

aslında OP doğru söylüyor, tanımıyorsan bekle tanıdığın gelsin tanımıyorum diye bi yorum saçma geliyor

Bir de üstteki üye sana aşığım dese konusunda diyemez diyenler var, ciddi ciddi triplere giriyolar asdfgsdfg

Aynı familyadan olan her konuyu sözlüğe açacak mısınız merak ettim doğrusu :p
Aslında üsttekine yem atıyordur.Tanışmak istiyordur :D

Ay, bitmedi şu üstteki üyeden çektiklerimiz.: ))) Ne üyeymiş arkadaş..: )))

Bana bi keresinde arka arkaya 3 kere tanımıyorum yazan biri vardı :D

Kılım bu tip üyelere başka oyun oyna tanımıyorsun işte beni yok illa altıma gelicek yazıcak yada laf sokucak aklınca..Gerçeği söyle oyununda cevap vermez 1 ip ucu üyesinde şimdi dersem olay çıkar der madem yazamıcan gerçekleri oynama ulan diyesim geliyor..

Tanıtın kendinizi tanıyalım arkadaş:p Forum oyunları ne dert olmuş yahu =)

ana teması forum oyunları üzerine kurulu bir site düşünün.
ve millet herşeyi yazmakta özgür.düşünce özgürlüğüdür arkadaş.

tanımıyorsan tanımıyorum yazmıcaksınız bukadar basit hiç bişi yazmayın tanıyın sonra yazın , gidip profiline ya ben size denk gelirsem bi konuda hani tanımıorum tanışalımda öle yorum yapıcam diye söleyin , belirtin çünkü herkez birbirini tanımak zorunda , tanıdınız biri denk gelene kadar bekleyin yada

zevkli olabilir aslında. kıl olup da ifade etmeye çekindiğiniz biri varsa yapıştırın tanımıyorumu. alttakine kendini yorumlatma hevesi kursağında kalsın. adajşjd

üsteki üye evlenme teklifi etse ?

- edemez !

ulan kızmana gerek yok forumca anlaşıp seninle onu dünya evine sokmak için örgütlenmedik ,
bu , kaderiniz kesişsin diye yapılmış bir organizasyonda değil dışardaki forumca buluşup GMC conversion kamyonetin içinde hepberaber dinleme cihazlarıyla büyük ekranlardan foruma girip "hadi evet desin" diye birbirimizi telkin edip donut yemiyoruz.

Tanımıyorum yazarlar. Şlfkjflf
Arkadaşım bırak da tanıyanlar yorum yapsın. Alnına silah dayamıyorlar ya yorum yap diye. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri