Oyun Üstteki Üyeyi Hayalinde Nasıl Canlandırdın?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Canlandiracan oyle olmaz. Bak ben seni simdi sandayene gomulmus olaraktan canlandirdim :D

tmm ya tmm gerek yok o zaman. Ben sey olarak canlandirdim, abdestini aliyor ve cuma namazina gidiyor olaraktan :D

Tamam dur normalımsı canlandiriyorum.
Masa başısında 45 dakika önce istediği çayı bekliyor ama çayı gelmiyordu çünkümsü çaycı çocuk sevgilisiylen çetleşiyordu ve çayı unutmuştu ve wotır hanım bağırıyordu

Kaç para ulan bi çay.

:D

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.

64d96020d41376453c7d562e525e3acf.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyu cok uzun saclari omuzlarina kadar olsun gozleri senin gibi baksin gorenlerin canini yaksin

Bu adam sarıymış. Çocukluk fotoğrafını eklemişti ama hatırlayamıyorum. Uzun boylu olduğunu düşündüm. Beyaz tenli veeee normal kiloda. Kabadayı gibi yürüyor olabilir. Adanalılarda kadınında erkeeğinde öyle bir hal var.

Waterlelie'ye benziyor olabilir, dogru mu? Normal/kisa boylu ve ince bir yapisi da var bence.

orta kilolu, biraz uzun saçlı , esmer gibi canlandırdım :)

Çok benzemiyoruz aslında. O epey uzun boylu ben tam olarak 1.65im Thalassa :sırıt: Benzemiyoruz dimi Waterlelie beyaz tenliyiz gerçi ikimiz de. Bilemedim W gel ve bu konuya bir açıklık getir.

Usta elinde kalemiyle hayal ettim. Kirli sakalı mı var? Bence evet.

kafalarimiz benziyor onun disinda fiziki olarak benzemiyoruz. Ben seni hep kostururken hayal ediyorum/

Hafif kilolu ve kirli sakallı olarak.

analistci tipi, elinde siyah leptop cantasi, gozluklu, diger elinde kahve o sekilde

Geri