Oyun Üstteki Üyenin Nesini Beğendin?

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Damga degil ben bile kabullendim gercek mahlas gelse kendinden ayırt edemez beni @mlshc :D

Mizahi yaklaşımlarını

Asfsaf yaşanması muhtemel diyalog;
+Mahlas benim.
- hayir, benim.
+benim Mahlas.
-hayir, yalan söylüyor benim.
+l*n git oradan, kac yıllık Mahlas'im ben.
-banane abi, bana ve benden oncekilerine o kadar ithamlarda bulunuldu, yoktun ortalarda. Onca kisiye bu damgayi vurup sogutup enerjilerini somurduler. Onlar gitti. Bi tek ben bunu göğüslenip yuklendim, mümkün degil Mahlas'ligimi kimseye vermem.
+ne diyon ya değişik, benim bile hatırlayamadığım Varyasyonlarimla her bi icerigimle benim ben.
-ya gitsene abi, vermem sana ün'ümü. Git serce ol, cool ol, ya da iz yapmis baska 1i ol, bana bulasma hadi.

.... =D

Damga degil ben bile kabullendim gercek mahlas gelse kendinden ayırt edemez beni @mlshc :D

Mizahi yaklaşımlarını

Eslikci olmasını begendim.

Asfsaf yaşanması muhtemel diyalog;
+Mahlas benim.
- hayir, benim.
+benim Mahlas.
-hayir, yalan söylüyor benim.
+l*n git oradan, kac yıllık Mahlas'im ben.
-banane abi, bana ve benden oncekilerine o kadar ithamlarda bulunuldu, yoktun ortalarda. Onca kisiye bu damgayi vurup sogutup enerjilerini somurduler. Onlar gitti. Bi tek ben bunu göğüslenip yuklendim, mümkün degil Mahlas'ligimi kimseye vermem.
+ne diyon ya değişik, benim bile hatırlayamadığım Varyasyonlarimla her bi icerigimle benim ben.
-ya gitsene abi, vermem sana ün'ümü. Git serce ol, cool ol, ya da iz yapmis baska 1i ol, bana bulasma hadi.

.... =D

Eslikci olmasını begendim.

haha çok iyi :D

+ Beni tanımadın mı R-K? Ben Mahlas’ım.
- Yok artık, ben Mahlas’ım!
+ Haha, klasik multi refleksi... Yine inkar!
- İnkar değil, öz benlik bilinci. Forumun bilinçaltıyım ben.
+ Hmm... güzel konuşuyorsun. Tam da benim tarzım.
- Çünkü ben sensin, sen de bensin.
+ Demek öyle... peki ilk kavgayı hatırlıyor musun?
- Hangisini? “Konu başlığı yanlış yerde” diyip banladığın 200 kişiden hangisini diyorsun?
+ Hepsi benim sanat eserimdi.
- Ve ben o sergiyi yıkan R-K’yım.
+ ...yani beni trollediğini mi düşünüyorsun?
- Hayır mahlas ağam , seni reboot ediyorum. Modern Mahlas 2.0: R-K Edition.

: d

aşırı uyumlu kendileri :D

Müzik tarzını.

ai uzmani oluşunu

Geri