Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Selam lanemoje hanım, siz de pek yoksunuz bu aralar. Umarim her sey yolundadir.
eski enerjinizi cok ariyorum. 🌸

Gizli guclerinin sirrini aciklayacak bana insaallah amin... adsfs

Benim sevdiğim kişiler arasında. Çok da tanışmayız ama samimiyeti bana geçiyor. Hoş biri

Sıcak ama sizin oralar kadar değil bence sen yine de çık gel 💃🏻

Umarım en kısa zamanda istedigi gibi Lila olur. Amin. ✨️ enerjisi düşük olmasin, hosluk icindeyiz.^^ (angie)

Bilmem ki ne desem... forumu renklendirenlerden, forum ici iletisimde oldugu kişilerle guzel paslasmalari oluyor. Geçen sene rank hakki kazanmıştı yarışmadan, hakkıydı. Vermeleri gerekiyordu. Umarim 1daha bu tarz şeylerle karsilasmaz. (Kürt kedisi)

Taa nezamanlardan beridir buralardaymış ben yeni yeni fark ediyorum 🙁

Kürt kedisi kfjf Aslında kendisiyle çok barışık bir insan kfj hala şeye gülüyorum, geçen anna ile de bir tur güldük diyorsun ya “bütün gün shini’yi görmedim, sanırım beni engellemiş” ahaha ne sitem var ne laf sokma:d seviyorum valla, beni kasten rahatsız edecek hiçbir davranışı olmadı, yapmaz da. Genel olarak da pek öyle bir insan değil gibi, ötesini berisini, başkalarıyla ilişkisini bilmem; ilgilenmiyorum da. Çiçeğim.

Ya Lari sjkl Kurt cicegi, ne yi engelledim. Bir de sen varsin. Biriniz kim vurduya gitmis ama bilemedim hanginiz : )) Tanimiyorum da ikisini de. Bir donem cok kavgalar vardi, nedense benim icime sinmedi o davranislar. O kadar cok kavga, sonucunda banlanmalar.. Bir de cumlelerin sekli, beni uzaklastirdi, gormek istemedim. Yazayim bu sekilde. Yoksa bana karsi ikisinin de kotu yaptigi bir sey olmadi.

Larinin kendini ifade edisini, eglenisini, film onerilerini, tatlis T-shirtlerini, laf sokuslarini filan tumden seviyorum : )) Genel olarak, sohbetinin etinden, sutunden, yununden faydalanirsiniz her turlu, oyle bir insan : )) Hikayesinin mutlu bir sekle evrilmesine de en sevindigim insanlardan : ))

Bir de mesela, bunu yazmistim. Cok yakin oldugu kisilerle uzaklastiginda bile, aralarindaki herhangi bir seyi, aciga vurdugunu gormedim. Bu, benim icin cok onemli bir kriter. Ansiklopedi gibi dosedim ama cok severim demek icin yazdim <3

Geri