Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Harfleri uzattığına göre mutlu bir haber verecekti…. bu bağırma değil bu güzel bir şeyin habercisi……

Ben de oyle yormak istedim ama bilemedim... belki baska 1sey dicekti beklemede kalmak istedim cagrisim yaptigi seyin destekcisi yorumlar gelir mi? afsfs

sizde hep öne beni atıyorsunuz… içinizden ne geçiyorsa bir kerede önce siz yazın… o iki kişiyide bulamadınız… bende hemen atladım enayi gibi… başıma hele bir şey gelsin… önce rkyı (rakı mı nicki ya) sonra sizi kınıcam… avatarımı silip gidicem….

Ama siz cok tatli sekilde dile getiriyorsunuz, ustelik dusunceme yakinlik gorunce tek olmamanin mutlulugu oluyor ondan yani... 😂

Siz gitmeyin 1yere, basiniza da 1sey gelmesin. Tatli paslasmalardan mahrum etmeyin. 🥰

Her yerde görüyorum ya bu adamı, hangi foruma girsem orada var. Bence yapay zeka destekli bir bot xhxbsjsbjxhs

Edit: Ayse'm kurban olduğum ya onun hakkındaki düşüncelerimi yazamam ayıp...

Avatarına takılıp kalıyorum öyle güzeeel

Murathan, doblo, asaf, çamaşır makinesi temalı mesajlardan çeyiz düzdüklerini falan düşünmüştüm. Jfjfj
İncir nicki çokzel değişme 😎

Murathan, doblo, asaf, çamaşır makinesi temalı mesajlardan çeyiz düzdüklerini falan düşünmüştüm. Jfjfj
İncir nicki çokzel değişme 😎
JSNSKNSKSMLDMSLMSLDMLDMSÖDÖLDÖDLÖSŞDMDLÖSLSÖLDÖWŞDÇĞSÖSĞSMSPLDŞS O mesajların asıl içeriğini bilsen ah...

Kendisini yıllar öncesinden biliyorum
Epeydir uzaktan uzaktan gördüğüm nevi şahsına münhasır tatlı bir kadın

Geri